TwitterFacebookYoutubeRSS

El pròxim dissabte 2 de juliol de 2022, a les 18 h, el traductor i professor de la UVic-UCC Ronald Puppo donarà la conferència inicial del XXVII Festival del Comte Arnau. Segons Puppo, la mirada maragalliana, mirada penetrant en els dos sentits —cap endins, a l’ànima, i cap enfora, a la societat— es posa de manifest de manera particularment il·luminadora al moment d’explorar i potenciar els diversos significats que té en l’imaginari col·lectiu la figura del comte Arnau.

D’altra banda, en el poema El comte Arnau, destaquen les representacions femenines alhora tradicionals i trencadores, on l’abadessa seduïda i abandonada pel comte reapareixerà, després, com a protagonista dialogant que, tot interrogant el mateix poeta, el reduirà al silenci. El poeta no podrà sinó esperar, i escoltar amb atenció, fins que es faci sentir una «veu encara viva» —la de la pastora enamorada— que és capaç de redimir el comte, i per extensió, la humanitat.

Més entrades a la venda, coincidint amb la conferència
El passat dilluns 13 de juny es varen posar a la venda les primeres 200 entrades de cada concert d’aquest festival (Sopa de Cabra, Priorart Ensemble, The Swimming Boys Quartet amb Sophie Allen i The Rusties Blues Band). A partir del dissabte 2 de juliol, coincidint amb la conferència, es posaran a la venda entrades per comprar físicament a l’Oficina de Turisme de Sant Joan de les Abadesses. Podeu consultar tota la programació a la nostra pàgina web.

CONSULTA TOTA LA PROGRAMACIÓ

202206 PRESENTACIO COMTE ARNAU2