fbpx
TwitterFacebookYoutubeRSS
  • Inici
  • La Vila
  • Notícies
  • Conferència 'La força de les veus femenines en El comte Arnau de Maragall', amb Ronald Puppo

Conferència 'La força de les veus femenines en El comte Arnau de Maragall', amb Ronald Puppo

El pròxim dissabte 2 de juliol de 2022, a les 18 h, el traductor i professor de la UVic-UCC Ronald Puppo donarà la conferència inicial del XXVII Festival del Comte Arnau. Segons Puppo, la mirada maragalliana, mirada penetrant en els dos sentits —cap endins, a l’ànima, i cap enfora, a la societat— es posa de manifest de manera particularment il·luminadora al moment d’explorar i potenciar els diversos significats que té en l’imaginari col·lectiu la figura del comte Arnau.

D’altra banda, en el poema El comte Arnau, destaquen les representacions femenines alhora tradicionals i trencadores, on l’abadessa seduïda i abandonada pel comte reapareixerà, després, com a protagonista dialogant que, tot interrogant el mateix poeta, el reduirà al silenci. El poeta no podrà sinó esperar, i escoltar amb atenció, fins que es faci sentir una «veu encara viva» —la de la pastora enamorada— que és capaç de redimir el comte, i per extensió, la humanitat.

Més entrades a la venda, coincidint amb la conferència
El passat dilluns 13 de juny es varen posar a la venda les primeres 200 entrades de cada concert d’aquest festival (Sopa de Cabra, Priorart Ensemble, The Swimming Boys Quartet amb Sophie Allen i The Rusties Blues Band). A partir del dissabte 2 de juliol, coincidint amb la conferència, es posaran a la venda entrades per comprar físicament a l’Oficina de Turisme de Sant Joan de les Abadesses. Podeu consultar tota la programació a la nostra pàgina web.

CONSULTA TOTA LA PROGRAMACIÓ

202206 PRESENTACIO COMTE ARNAU2