TwitterFacebookYoutubeRSS

Des del passat 4 de juliol i fins a aquest dijous dia 14, un petit grup de joves de la comarca s’han estat formant en tècniques teatrals de la mà de la Marina Prat i en Muisès, dues persones formades en el món de l’espectacle i amb molta energia i dinamisme que l’han contagiat als i les joves del projecte: Inicia’t al teatre. Aquest dissabte finalitzarà el projecte amb l’Improshow Jove, a Sant Joan de les Abadesses.

Es tracta d'un tipus d’espectacle on les actrius i els actors han d’improvisar les situacions que se’ls plantegen. És el públic qui tria cada situació i també qui decideix la persona guanyadora del show.

L’Improshow Jove es realitzarà aquest dissabte 16 de juliol a les 19 h a l’Era d’en Serralta de Sant Joan de les Abadesses. L’entrada és totalment gratuïta i serà una tarda de riures i diversió.

El projecte Inicia’t al teatre és una iniciativa de l’equip de Joventut del Ripollès del Consell Comarcal del Ripollès, que s’ha pogut dur a terme gràcies al suport econòmic de la Diputació de Girona i la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses i l’Ajuntament de Ripoll.

Més informació: Ripollès.cat

IMPROSHOW