A més de les visites dramatitzades ‘Els desitjos del comte Arnau’, aquest agost podreu gaudir de visites guiades a la natura i també pel patrimoni històric de la nostra vila.

EduCA, una entitat dedicada a l’educació, turisme i serveis ambientals, us proposa l’activitat “De peus a l’aigua. Descoberta d’un riu”, a través de la qual coneixerem la fauna i la flora dels nostres rius, cada dimecres, de 10.30 a 13.30 h. També hi ha una altra activitat que porta per nom “Els secrets del bosc”, que es fa tots els dissabtes, també de 10.30 a 13.30 h, on podreu conèixer quins animals hi viuen i identificar els rastres que deixen. En últim lloc, el dissabte 20 d’agost, es farà un “Bany de bosc”, una experiència que ens suggereix entrar al bosc d’una forma molt diferent.

D’altra banda, si el que voleu és conèixer el patrimoni romànic de la nostra vila, visitar el monestir i el Palau de l’Abadia, descobrir la seva història i les seves llegendes, podeu apuntar-vos a la visita guiada “Sant Joan de les Abadesses, la joia del romànic”. Els responsables d’aquesta activitat són el CEA Alt Ter.

Per a més informació, consulteu l’agenda per conèixer més detalls, o contacteu amb l'Oficina de Turisme

Oficina de Turisme
Plaça de l'Abadia, 9
17860 Sant Joan de les Abadesses
Tel. 972 72 05 99