TwitterFacebookYoutubeRSS

La Fundació Vila Casas exposarà obra del pintor de Sabadell Agustí Puig a l’Espai Art l’Abadia del Palau de l’Abadia de Sant Joan de les Abadesses. La mostra, comissariada per Natàlia Chocarro, porta per nom “Els ulls parlen, les paraules miren, les mirades pensen”, i es podrà visitar des del dissabte 1 d’octubre a les 18 h -quan s’inaugurarà-, fins al 27 de novembre de 2022.

Agustí Puig
Agustí Puig i Pinyol (Sabadell, 1957) va estudiar a l’Escola d’Arts i Oficis de Sabadell, a l’Escola Massana i al Cercle Artístic de Sant Lluc de Barcelona. Des de ben jove, a la dècada dels anys vuitanta, ja es va iniciar en la pintura i paral·lelament, també va ser reconegut pel seu talent en disseny gràfic. El 1985 va obtenir la 4a menció al Premi Internacional de Dibuix Joan Miró i el 1986 el van seleccionar per a la Muestra de Arte Joven organitzada pel Ministeri de Cultura espanyol. Ha exposat a l'Estat espanyol, França, Anglaterra, els Estats Units i el Japó.

Sota la influència de la transvanguarda i seduït pel dibuix del còmic i del disseny gràfic s’endinsa en una etapa de paisatges romàntics, que derivarà en la reivindicació de les arrels del Pop Art. La seva estada a Nova York, l’any 1992, significà un replantejament de les seves prioritats plàstiques on la densitat matèrica i el gest l’acompanyaran en les múltiples i incessants transformacions creatives. Manufactura ràpida i vigorosa de colors terrossos, rogencs, blancs i negres que esdevenen espais de reflexió de l’essència de la vida i un evident retorn als seus orígens més primigenis.

🗓️ De l’1 d’octubre al 27 de novembre de 2022
Exposició “Els ulls parlen, les paraules miren, les mirades pensen”, d’Agustí Puig  
📍Palau de l’Abadia - Espai Art l’Abadia
🍾 Inauguració: dissabte 1 d’octubre - 18 h

L’exposició estarà oberta al públic de dilluns a dissabte, de 10 a 14 h i de 16 a 19 h, i diumenges, de 10 a 14 h

cartell expo