TwitterFacebookYoutubeRSS

Aquest diumenge 28 de maig se celebren les eleccions municipals. Si us ha tocat ser membre d'una mesa electoral, l'Ajuntament us posa a disposició en format digital el manual i un conjunt de vídeos explicatius del funcionament, per facilitar la jornada. Podeu consultar-la aquí.

Pel que fa a la campanya, aquesta setmana, La Veu de Sant Joan, l'emissora municipal de la nostra vila ha publicat una aplicació per conèixer i escoltar les propostes de les candidatures a les eleccions municipals d'aquest diumenge. L'aplicació, que no cal instal·lar i es pot visitar a totes les plataformes, permet escollir temes o paraules claus i escoltar què opina el candidat o candidata. Les imatges i els continguts que es mostren es canvien aleatòriament cada vegada que s'entra a l'app per no condicionar visualment l'usuari o usuària.

D'altra banda, aquest dijous 25 de maig, a les 20.45 h, Televisió del Ripollès emetrà un debat electoral amb les persones que lideren les tres candidatures que es presenten a la nostra vila, que es podrà veure per la TDT i la plataforma Xarxa+.