TwitterFacebookYoutubeRSS

L'Atipa't de tapesuna de les activitats que s'ha consolidat en el calendari anual en els darrers anys, torna a Sant Joan de les Abadesses aquest divendres 9 de juny, en la seva sisena edició. En aquesta ocasió, un total de tretze establiments locals oferiran les seves millors tapes i begudes a la Plaça Major. El servei començarà a les 20 h.

La llista de participants aquest any inclou: Bon Profit, Casa Rudes, Cafè de l'Abadia, Mas Les Feixes, Allergana, Els Fogons del Bac, Kan Dijous, Noel, Formatgeria Roura Soler, Formatgeria Palou, Mas Lladré, Taproom i Cervesa Minera, i Bar Nervis.

Els tiquets tenen un preu de 2,5 € i es poden intercanviar per una tapa o una beguda. També es poden adquirir talonaris de 10 tiquets per 22 €. La venda anticipada de tiquets es podrà fer a l'Oficina de Turisme a partir del dimecres 31 de maig.

Recordem que aquesta activitat és possible gràcies a l'organització de l'Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses i la Unió de Botiguers, amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Girona, la marca Producte del Ripollès de l'Agència de Desenvolupament del Ripollès i la Comissió de Festes.

Us hi esperem per gaudir de la bona gastronomia local en un ambient festiu!

cartell atipa't de tapes