TwitterFacebookYoutubeRSS

Estat: Obra finalitzada

fundacio_EmmaDescripció de l'obra: Des de fa uns anys la Fundació ha apostat per dur a terme actuacions de millora de l'atenció de les necessitats dels residents, promoure el seu benestar i garantir-ne la seva la seguretat, donant tranquil·litat als familiars i als treballadors. D'aquesta manera s'està aconseguint convertir els espais interiors i exteriors de la residència en llocs agradables, segurs, còmodes i també accessibles.

Durant els anys 2009 i 2010 es va actuar en la zona de la planta primera que es correspon amb l'edifici inicial de la residència: es van rehabilitar i adaptar 8 habitacions, redistribuint l'espai per tal d'encabir un lavabo amb sanitaris accessibles i una dutxa adaptada, es van realitzar les obres necessàries per tal de tenir una escala adaptada, que comuniqués la totalitat de les plantes, amb les dimensions i proteccions adequades per complir amb la normativa vigent i es van adaptar els espais existents en la planta segona per tal de poder posar-los en funcionament ampliant les portes per a que tinguessin la mida adequada per a l'ús hospitalari.

fa_anaA l'exterior de l'edifici es van realitzar actuacions per poder utilitzar la terrassa existent en planta baixa permetent als residents amb demències severes disposar d'una sortida directa a l'exterior. Aquest espai s'ha protegit degudament i s'ha adaptat a les seves necessitats.
Finalment, respecte als equipaments i instal·lacions, existia un sistema d'alarmes i avisos de les habitacions que s'estava quedant obsolet i es va canviar per un sistema més modern que permet un control total de totes les sortides per residents que vulguin abandonar el centre, i una localització ràpida de les emergències que es puguin produir en les habitacions i banys.


Cost de l'obra: 354.115,40€

Finançament:

Departament Acció Social i Ciutadania - Generalitat de Catalunya: 273.645.40€
Fons per la Ocupació i la Sostenibilitat Local - Govern espanyol: 80.470€
Diputació de Girona: 10.000,00€
Ajuntament: 17.308,58€