TwitterFacebookYoutubeRSS
  • Inici
  • La vila
  • Noticies La Vila
  • Teatre, màgia i la llegenda de Sant Jordi des d'un punt de vista ben diferent conformen el 15è Cicle d’Espectacles Infantils

Teatre, màgia i la llegenda de Sant Jordi des d'un punt de vista ben diferent conformen el 15è Cicle d’Espectacles Infantils

El Cicle d'Espectacles Infantils arranca, un any més, a Sant Joan de les Abadesses amb tres propostes que combinen teatre, màgia, música, llegendes, humor i històries. Un conjunt d'espectacles que tindran lloc els diumenges al Teatre Centre, amb entrada gratuïta, pensats per entretenir a grans i petits. Iniciarà el cicle la companyia Patawa representant Fades i Follets, el diumenge 11 de març a les 17 h al Teatre Centre, amb un popurri de música, titelles, diversió i un toc de màgia que no deixaran indiferents a ningú.

Na Ensucrada, una fada alegre i somiadora, i en Tonet, un follet curiós i despert, ens submergeixen en una nova aventura fantàstica amb dos mons màgics que són només un i s'adonaran que només els separa una petita escletxa.

El segon espectacle arribarà de la mà de la companyia del Mag Màgia amb el seu espectacle Grans il·lusions i humor, el diumenge 25 de març. Un espectacle carregat d'humor, de colors, d'animals, de grans il.lusions i molta màgia. Un xou per a tota la família que gaudiran petits i grans.

Finalment, tancarà el cicle, el diumenge 15 d'abril, la Cia Pep López & Afònix Produccions amb Per terra de dracs. Un espectacle multidisciplinar i multimèdia, ple d’humor, de cançons i de contes curts sobre dracs i éssers mítics de diferents indrets del planeta.

El Cicle d'Espectacles Infantils que consta d'un conjunt d'espectacles amb un fort component educatiu, fomenta la cultura i permet als infants conèixer les diferents disciplines. La regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses l'organitza cada any amb el suport de la Diputació de Girona i el Departament de Cultura de la Generalitat.

201803-cia-patawa

0
0
0
s2sdefault