TwitterFacebookYoutubeRSS

Conferència sobre el centenari de la Revolució Russa des d’un vessant històric, literari i cinèfil

El passat mes de novembre es va complir el centenari de la Revolució Russa que va portar a la creació de la Unió Soviètica. Per commemorar-ne l'aniversari, el pròxim dissabte 24 de març, al Palau de l'Abadia, es durà a terme el col·loqui La revolució russa en la història, el cinema i la literatura.

La Revolució Russa de 1917 és un dels esdeveniments que han marcat més profundament el segle XX. Més enllà de la repercussió política que va tenir l'Octubre Rus, hi ha altres vessants que van ser de gran interès en l'època i que cal donar a conèixer. L'acte informatiu pretén apropar-nos a tot el que va representar en l'àmbit mundial la Revolució Russa i endinsar-nos en aspectes poc coneguts com són la literatura i el cinema.

Presidiran el col·loqui Paco Navarro, llicenciat en història, qui explicarà les vivències del poble durant l'Octubre Rus; Ramon Alabau, professor, i Ramon Musach, cinèfil, que tocarà la vessant més literària, així com el naixement del cinema i el seu desenvolupament en l'època soviètica.

20180324-rev-russa

0
0
0
s2sdefault