TwitterFacebookYoutubeRSS

Música, humor i contes per cloure el 15è Cicle d’Espectacles Infantils

El pròxim diumenge 15 d'abril, al Teatre Centre, la Cia Pep López & Afònix Produccions tancarà el 15è Cicle d'Espectacles Infantils (CEI), amb una proposta multidisciplinària. El CEI és d'un conjunt de propostes teatrals de qualitat i amb un alt component educatiu, adreçades al públic familiar, que es fan al voltant de l'inici de la primavera, i que tenen l'entrada gratuïta. Un conjunt de factors que fan que el CEI gaudeixi d'una gran acceptació entre pares i mares i infants.

Per terra de dracs explica la història de la Martina i en Dídac que, tot remenant calaixos, troben un llibre sobre dracs i altres éssers mitològics, i junts decideixen esbrinar què hi ha de cert en tot allò i acaben descobrint la història sobre un emperador xinès que patia d'un mal de cap terrible, la del nen que va canviar jugar amb un drac per una videoconsola, o la d'unes perles que apareixien cada matí sota el coixí.

Es tracta d'un espectacle ple d'humor, cançons i narracions curtes on s'uneixen els contes tradicionals i d'autor sobre dracs i éssers mítics de diferents indrets del planeta. Els dibuixos animats i el descobriment d'instruments musicals molt llunyans a la nostra cultura ofereixen grans estímuls visuals als infants. Un espectacle multidisciplinari i multimèdia, ple d'humor, de cançons i de contes curts sobre dracs i éssers mítics de diferents indrets del planeta.

El Cicle d'Espectacles Infantils l'organitza la regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses, amb el suport de la Diputació de Girona i el Departament de Cultura de la Generalitat.

15è Cicle d'Espectacles Infantils
Per terra de dracs a càrrec de Cia Pep López & Afònix Produccions
Diumenge 15 d'abril – 17 h
Teatre Centre. Entrada gratuïta

0
0
0
s2sdefault