TwitterFacebookYoutubeRSS

Els dimecres 6, 13, 20 i 27 de juliol, a partir de les sis de la tarda, trobareu una parada de la Biblioteca Josep Picola al passeig comte Guifré. S’hi oferiran diaris i revistes i també es farà una activitat manual, cada setmana, adreçada a les famílies. D’altra banda, la piscina municipal tornarà a comptar amb una selecció de llibres i contes per a la consulta per als seus usuaris i usuàries.

Gemma Lienas serà al Palau de l’Abadia en el club de lectura
L’escriptora, diputada i portaveu del grup parlamentari de PSC en la Comissió d’Igualtat i Feminismes Gemma Lienas serà la convidada de la nova sessió del club de lectura de la biblioteca, que s’ha centrat en la seva novel·la Atrapada al mirall. La sessió es farà aquest divendres 1 de juliol, a les 18 hores, al Palau de l’Abadia de Sant Joan de les Abadesses, i serà una bona ocasió per parlar de l’obra amb la mateixa autora.

Encara en relació amb la biblioteca, us recordem que s’ha engegat la tercera edició de la campanya “Guanyem un estiu lector”, a través de la qual s’entrega un kit lector amb propostes i recursos per a les famílies, per tal de promoure l'hàbit i el gust per la lectura dels nens i nenes, a partir de P3. També se’ls entrega un carnet lector que hauran d’omplir amb la informació de les lectures que facin a l’estiu.

Recordem que la biblioteca és oberta de dilluns a divendres, de 15 a 19 h; i també els matins de dilluns, dimecres i dijous, de 10.30 a 14 h; i dissabtes, de 10 a 13 h. L’equipament romandrà tancat de l’1 al 21 d’agost, ambdós inclosos.

Agenda biblioteca

Divendres 10 de de novembre, 18:00 h
Presentació del llibre "Caure al buit"

---
Dimecres 22 de de novembre, 15:15 h
Taller Rodari

---
Dijous 23 de de novembre, 18:00 h
Recital de poesia i presentació del poemari "Pell morta"

---
Dissabte 25 de de novembre, 10:30 h
Matinal de jocs de taula

---
Divendres 1 de de desembre, 18:00 h
Presentació de la nove·la gràfica "El Tatuatge de l'Escorpí"

---
Divendres 15 de de desembre, 18:00 h
Club lectura d'adults: la tempesta de William Shakespeare

---

Horari / Contacte

Dilluns i dijous
De 10.30 a 14 h
i de 15 h a 19 h.

Dimarts i dimecres i divendres
De 15 a 19 h.

Dissabtes
De 10 h a 13 h.

Diumenges
Tancat


Anna Belén Aviles
T: 972723019
biblioteca [@] santjoandelesabadesses.cat