TwitterFacebookYoutubeRSS

El mes de juny arriba ple de propostes per a la infància a la nostra Biblioteca Josep Picola. Hem organitzat dues activitats especialment dissenyades per a nens i nenes, amb l'objectiu de fomentar la lectura i l'aprenentatge d'una manera divertida i participativa.

La primera activitat tindrà lloc el dissabte 10 de juny a les 11:30 h, on celebrarem la darrera sessió del curs 2022-2023 del Club de Lectura Infantil. Aquesta sessió està dedicada a Rovelló de Josep Vallverdú, una encantadora història sobre un petit gos que viu en una masia i es fa amic de totes les criatures que hi habiten. La proposta per a aquesta sessió és que els nens i nenes es disfressin dels protagonistes del llibre i representin algunes de les escenes més importants de l'obra. A la biblioteca tenim exemplars del llibre disponibles per recollir.

La segona activitat se celebrarà el divendres 16 de juny a les 17 h, on donarem el tret de sortida a la 4a edició de "Guanyem un estiu lector". Aquest dia farem entrega dels kits d'aquest any i durem a terme una activitat dirigida als infants per incentivar-los a completar el repte d'estiu. Per poder preparar adequadament l'activitat i els materials, agrairíem que confirméssiu l'assistència dels vostres fills i filles a la Biblioteca.

Us esperem a la Biblioteca Municipal aquest juny per gaudir d'aquestes activitats tan especials! 

cartell

Agenda biblioteca

Dimecres 20 de de setembre, 17:00 h
Club lectura: Sunakay

---
Dissabte 30 de de setembre, 10:30 h
Matinal de jocs de taula

---
Divendres 6 de d'octubre, 18:00 h
Club de lectura d'adults: Junil a les terres dels bàrbars

---
Dissabte 7 de d'octubre, 11:30 h
Cloenda "Guanyem un estiu lector"

---
Divendres 20 de d'octubre, 17:00 h
La bici de la Lola: Prevenim l'abús sexual infantil

---

Horari / Contacte

Dilluns i dijous
De 10.30 a 14 h
i de 15 h a 19 h.

Dimarts i dimecres i divendres
De 15 a 19 h.

Dissabtes
De 10 h a 13 h.

Diumenges
Tancat


Anna Belén Aviles
T: 972723019
biblioteca [@] santjoandelesabadesses.cat