TwitterFacebookYoutubeRSS

La Biblioteca Josep Picola exposarà, durant les tres primeres setmanes de juny, una selecció única d'il·lustracions i jocs il·lustrats per l'artista Txell Darné. Nascuda a Banyoles l'any 1980, Darné és una figura destacada en l'àmbit de la il·lustració, amb una carrera que abasta diverses dècades i diferents mitjans. 

Graduada en Art i Disseny a l'Escola Massana de Barcelona, Darné ha treballat en col·laboració amb l'École des Arts Décoratifs d'Estrasburg i ha cofundat l'estudi de disseny i il·lustració Canseixanta amb Joan Gómez.

Darné ha il·lustrat nombrosos contes infantils i juvenils per a editorials com Cruïlla, Planeta, La Galera, Barcanova, Efadós, entre altres. A més, ha treballat en televisió, col·laborant amb TV3 en el programa "Una mà de contes".

La seva feina ha estat reconeguda en nombroses ocasions. Ha guanyat el primer premi d'Il·lustració de l'Instituto Nacional de la Juventud (INJUVE-2003), ha estat finalista en el Premi d'Il·lustració Raima (2014), i ha exposat el seu treball en esdeveniments internacionals com la Fira Internacional de Portugal, Ilustrarte 2003, la Fiera Internacionale del Libro per ragazzi Bologna 2004, i la Biennal d'Il·lustració de Bratislava (2007).

Actualment, Darné és membre de l'equip de creació de jocs de l'empresa Londji. En aquesta exposició, es mostraran alguns dels seus treballs més innovadors en aquesta àrea.

La Biblioteca Josep Picola convida a tots els amants de l'art, la il·lustració i els jocs a gaudir d'aquesta exposició única. El talent de Txell Darné és indiscutible, i aquesta és una oportunitat inigualable per apreciar la seva obra de primera mà. L'exposició és possible gràcies al Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona.

202305 expo txelll darne

Agenda biblioteca

Divendres 8 de de març, 17:00 h
Contacontes dia de la dona

---
Dimecres 13 de de març, 17:00 h
Conta contes: La caputxeta forçuda a càrrec de Carme Brugarola

---
Dilluns 18 de de març, 17:00 h
Cloenda: Contacontes "La Caputxeta forçuda"

---
Divendres 22 de de març, 18:00 h
Club lectura d'adults "Orgull i perjudici"

---
Dijous 18 de d'abril, 17:00 h
Club lectura infantil

---
Divendres 19 de d'abril, 17:00 h
Club lectura infantil

---

Horari / Contacte

Dilluns i dijous
De 10.30 a 14 h
i de 15 h a 19 h.

Dimarts i dimecres i divendres
De 15 a 19 h.

Dissabtes
De 10 h a 13 h.

Diumenges
Tancat


Anna Belén Aviles
T: 972723019
biblioteca [@] santjoandelesabadesses.cat