TwitterFacebookYoutubeRSS

Programació d'estiu a La Veu 2014

BANNER ESTIU 2014 copia

Gaspar Tarrida (Mixtures) i Juli Salvadó (Carraca Rock) seran La Veu del Jazz aquests pròxims mesos. Durant la programació d'estiu, de dilluns a diumenge, a les 20h, podreu escoltar uns espais de mitja hora dedicats a aquest tipus de música, ja sigui recordant els orígens, vells clàssics o escoltant les formacions més noves.

Durant l'estiu passat, en Juli Salvadó ja va iniciar un espai dedicat al jazz i que va tenir continuïtat durant la temporada d'hivern i tardor. Ara, els dos locutors sumen esforços en aquesta proposta diferent per als vespres de La Veu.

Aquesta no serà l'únic programa que s'incorpora a la graella aquest mes. Clemen Talvy (Versió Original) farà recordar als col·laboradors de l'emissora quin concert o disc recorden de forma especial; Eduard del Valle (Paupaterres) deixa de banda el folk per endinsar-se en la música jamaicana amb Ganja People; tampoc descansen Guillem Planagumà, Dj Naski ni el programa Un 2 i contrapunt de sardanes de Mònica Ortega,i el Magazín també continuarà durant el mes de juliol i agost, i s'emetran alguns programes des de la piscina, en col·laboració amb el Club Piscines i Esports Abadessenc.

0
0
0
s2sdefault