TwitterFacebookYoutubeRSS

Presentació del llibre 'Petjades del Ter', de David Fajula

Aquest divendres 18 de gener, a les 18.30 hores, el Palau de l'Abadia acollirà la presentació del llibre Petjades del Ter, amb textos i fotografies de David Fajula, i editat pel Consorci del Ter, amb motiu del seu 20è aniversari. El llibre és un treball sobre els prop de dos-cents quilòmetres de cursos fluvials, des del seu naixement al Ripollès, fins al Mediterrani, a través de fotografies de les viles, pobles i ciutats del Ter i dels seus afluents.

Continuar llegint

0
0
0
s2sdefault

L’univers, com és de gran i vell! Conferència del físic Xavier Campi

El físic Xavier Campi Benet farà una conferència sobre astronomia a Sant Joan de les Abadesses, aquest dissabte 19 de gener, a les 18 hores, al Palau de l'Abadia. A més de la ponència, on el científic explicarà conceptes i curiositats sobre l'univers, també s'exposaran una dotzena d'imatges de nebuloses, galàxies, planetes..., que es podran veure durant la setmana següent al segon pis del Palau de l'Abadia.

Continuar llegint

0
0
0
s2sdefault

La família de Josep Picola cedeix l’arxiu del poeta santjoaní a l’Ajuntament

Els hereus del poeta santjoaní Josep Picola i Soler han cedit el seu arxiu personal, que a partir d'ara serà custodiat i es podrà consultar a l'Arxiu Històric Municipal. Picola fou llibreter de professió però és especialment recordat per la seva obra poètica sobre el poble, per la seva passió pel dibuix i per la seva aportació en la dinamització cultural. Aquestes tasques no es poden deslligar de la seva curiositat i visió a l'hora de col·leccionar, classificar i tenir cura de documents de la història santjoanina i de tot material relacionat amb la vila, que ara a la família ha decidit posar a l'abast de tothom. Es tracta d'una aportació molt valuosa, que permetrà continuar reconstruint i entenent el passat i l'esdevenir del nostre poble.

Continuar llegint

0
0
0
s2sdefault

Clownia, el documental

Aquest dissabte 29 de desembre, a Sant Joan de les Abadesses, s'estrena el documental: "Clownia, una vida que dura quatre dies". Es tracta d'un film realitzat per Mashup Barcelona i que vol ser un relat sobre l'essència del Clownia, explicada a través de com viuen el festival algunes de les persones implicades en el projecte, el públic i el poble que l'acull, i que va ser enregistrat durant el darrer Clownia en motiu del 5è aniversari.

Continuar llegint

0
0
0
s2sdefault