TwitterFacebookYoutubeRSS

Conferència de Joan Vives: Rossini, 150è aniversari de la seva mort

El professor d'història de la música, divulgador musical i flautista Joan Vives serà a Sant Joan de les Abadesses el pròxim dissabte 17 de novembre, a les 18 hores, al Palau de l'Abadia, on farà la conferència "Gioachino Rossini, el cigne del bel canto (150 aniversari)". Vives desgranarà la vida i trajectòria de Rossini (1792-1868), hereu de la gran tradició de l'òpera còmica napolitana. Va debutar amb òpera buffa a Venècia l'any 1810, i va estrenar la seva darrera òpera a París el 1829, plenament immers en el nou romanticisme. En els darrers 40 anys de la seva vida va fer música sacra i cançons de saló, a més de tenir una intensa vida social.

Continuar llegint

0
0
0
s2sdefault

Arriba la tercera edició del Som Cultura, el mes de les experiències culturals

Després de l'èxit de les dues primeres edicions, el Som Cultura, festival d'experiències culturals de les comarques gironines, torna amb una nova edició plena d'activitats per a tots els públics i gustos. L'esdeveniment, organitzat pel Club de Cultura i Identitat del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, ofereix, durant tot el mes de novembre, una selecció d'activitats culturals genuïnes per descobrir l'àmplia oferta cultural, patrimonial i d'espectacles de les comarques gironines. Sant Joan de les Abadesses hi participa amb una activitat que descobrirà la seva vessant musical.

Continuar llegint

0
0
0
s2sdefault

Espectacle 'Camins del paradís', amb poesia de Jacint Verdaguer

El Palau de l'Abadia acollirà aquest dissabte 10 de novembre, a les 19 h, l'espectacle Camins del paradís. Es tracta d'un itinerari per l'obra poètica de Jacint Verdaguer, a càrrec del rapsode i músic sabadellenc Valentí Maymó. La dramatúrgia de Jordi Lara, escriptor i periodista, parteix de l'arribada de Verdaguer al Paradís, on es retroba amb la mare i amb l'Altíssim tan enyorat. L'entrada és gratuïta (places limitades).

Continuar llegint

0
0
0
s2sdefault

L'Espai Art l'Abadia exposa l'obra de Joan Ponç

Deu peces de la sèrie Don Quixot de Joan Ponç, provinents de la Galeria Eude de Barcelona, i sis olis del mateix artista i que són propietat de Mar Coromines, la seva vídua, es podran veure des del dissabte 3 de novembre i fins al 9 de desembre a l'Espai Art l'Abadia del Palau de l'Abadia de Sant Joan de les Abadesses. La inauguració de l'exposició es farà aquest dissabte a les 18 hores, i comptarà amb una conferència a càrrec del crític i historiador de l'art Francesc Miralles.

Continuar llegint

0
0
0
s2sdefault

Fem Dansa s’acosta a l’escola en la seva segona edició a Sant Joan

Fem Dansa aterrarà per segon any a Sant Joan de les Abadesses amb l'objectiu d'oferir espectacles de dansa i afavorir l'interès per aquest art a través d'altres activitats. La primera proposta es farà el divendres 26 d'octubre a l'Institut Escola Mestre Andreu i serà un taller de dansa per als alumnes a càrrec de la ballarina Sandra Jurado, formada en diferents disciplines i, en especial, en dansa urbana.

Continuar llegint

0
0
0
s2sdefault