fbpx
TwitterFacebookYoutubeRSS

Acte en línia amb motiu de la Festa del Grito

Aquest dissabte 19 de setembre de 2020, amb motiu de la Festa del Grito, que Sant Joan de les Abadesses s'ha hagut de suspendre per ser incompatible amb les mesures de seguretat necessàries per fer front a la crisi sanitària pel coronavirus, l’Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses, el Consolat de Mèxic a Barcelona i l’Associació MEXCAT han organitzat un acte en línia que es podrà veure a les 18 hores al canal de Youtube de l’Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses i al seu canal de Facebook. L’enllaç també estarà disponible a la pàgina web. 

Continuar llegint

La Festa Major de Sant Joan de les Abadesses no se celebrarà

BANNER2

L’Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses ha decidit no celebrar la Festa Major, prevista de l’11 al 14 de setembre, com a mesura de prevenció atesa la situació sanitària que s’està vivint a la vila. Es tracta d’una decisió difícil, però molt meditada, que s’ha consensuat entre l’Ajuntament i les diferents entitats que participen en l’organització de la Festa Major.

Continuar llegint

Salut i l’Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses organitzen un cribratge massiu per detectar contagis de COVID

BANNER cribatge oko

 

El Departament de Salut i l’Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses organitzen pels dies 7 i 8 de setembre un cribratge massiu al municipi per detectar contagis de COVID-19. La campanya es realitzarà al Pavelló Poliesportiu Municipal, situat al carrer de Bernat Saulet, 1, de les 10 a les 14 hores i de les 15 a les 19 hores, a càrrec de professionals d’atenció primària. L’objectiu d’aquesta campanya és contribuir a trobar persones que són portadores del virus sense saber-ho i tallar les cadenes de transmissió de la malaltia.

El cribratge massiu de Sant Joan de les Abadesses s’oferirà voluntàriament a tota la ciutadania, malgrat que sobretot a les persones de 16 a 60 anys sense símptomes, en tant que és la franja d’edat on es detecten la majoria dels positius actuals.

Continuar llegint

Tancat l'accés al gorg de Malatosca

En les darreres setmanes, especialment l’últim cap de setmana, s’ha detectat un augment de visitants atrets per l'interès natural i paisatgístic del gorg de Malatosca, que fa impossible fer-ne una gestió directa per poder fer un control de les mesures de distanciament social i de l’ús de mascaretes per evitar contagis de Covid-19. Per aquest motiu i per responsabilitat s’ha decidit tancar l’accés i el bany de forma indefinida fins que la situació sigui favorable a la seva reobertura o fins que es dissenyi un dispositiu que permeti el control de l’accés.

Continuar llegint