fbpx
TwitterFacebookYoutubeRSS

El ripollès Jordi Llagostera exposarà “Miscel·lània” al Palau de l’Abadia

El pintor Jordi Llagostera (Ripoll, 1990) exposarà una mostra de la seva obra al Palau de l’Abadia. L’artista havia pintat en algun període de la seva adolescència (del 2009 al 2013) com a passatemps, però tot just fa prop de dos anys que s’hi dedica professionalment. Anteriorment també havia treballat en projectes relacionats en l’art, com una galeria en línia o dotant de contingut una aplicació sobre art.

Continuar llegint

Jornada d’impuls a la creació d’habitatge cooperatiu a Sant Joan de les Abadesses

La Xarxa d’Economia Solidària (XES) del Ripollès, l’Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses i la fundació La Dinamo, amb el suport de la Diputació de Girona, han organitzat una jornada per explicar què és l’habitatge cooperatiu en cessió d’ús, per al pròxim dijous 14 d’octubre, a les 18 hores, a la Sala de Plens de l’Ajuntament.

Continuar llegint

Inauguració del mural en record de les abadesses del monestir de Sant Joan

El pròxim dissabte 16 d’octubre, a les 18 hores, es farà la presentació del mural de ceràmica artesanal fet amb motiu del mil·lenari de l’expulsió de les abadesses del Monestir de Sant Joan (1017-2017). L’obra estarà situada al carrer Bisbe Soler i ha estat feta pel taller de les monges benedictines de Sant Benet de Montserrat.

Continuar llegint

El Clownia Festival s’acomiada havent demostrat el potencial cultural, festiu i reflexiu de la nostra vila

Aquest dijous 7 d’octubre de 2021 s’ha fet oficial que la 7a edició del Clownia Festival, que s’hauria d’haver celebrat l’estiu de 2020 i que havia d’acollir el comiat de Txarango, finalment es cancel·la. Tot i que inicialment s’havia posposat fins al juny de 2022, davant la incertesa generada per la pandèmia i que el grup ha anunciat el seu comiat definitiu, s’ha decidit cancel·lar la cita. Totes les persones que varen comprar l’entrada ja poden demanar el retorn dels diners a través del formulari que trobaran a la pàgina web www.clowniafestival.cat. Només és necessari el correu electrònic amb què es varen adquirir, i el número de comanda que apareix en l’entrada. Hi ha temps fins al 8 de novembre de 2021 per sol·licitar la devolució.

Continuar llegint

Sant Joan de les Abadesses homenatjarà Ramon Cotrina amb dos actes el 9 d'octubre

El pròxim dissabte 9 d’octubre es faran dos actes d’homenatge al santjoaní Ramon Cotrina, escriptor, professor, traductor, sociòleg i activista per la llengua, que va morir el 28 d’abril de 2020. La situació de pandèmia i les mesures que hi havia en aquell moment no varen permetre fer-li un comiat públic, que es va veure posposat fins que la situació fos favorable.

Continuar llegint