fbpx
TwitterFacebookYoutubeRSS

El Consell Comarcal Ripollès i l’Ajuntament inicien la implantació del pagament per generació de residus

Pas endavant del Consell Comarcal del Ripollès i l’Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses per augmentar la proporció de recollida selectiva al municipi. És per això que, aquesta setmana començaran a repartir dos nous cubells per a la recollida del rebuig i de la matèria orgànica necessaris per implantar el nou pagament per generació de residus que s’aplicarà a partir de l’1 de gener de 2022.

Continuar llegint

El Mag Lari, Mariona Ribas i Marina Prades al Cicle d'hivern-primavera del SAT Teatre Centre

El SAT Teatre Centre, el grup de teatre de Sant Joan de les Abadesses, ha organitzat un nou cicle d'espectacles a través del qual volen oferir propostes de qualitat al públic local i comarcal. Va néixer com a resposta a la necessitat econòmica d'afrontar les despeses d'electrificació del teatre, però s'ha consolidat gràcies a la resposta del públic.

Continuar llegint

Eleccions al Parlament de Catalunya 14F 2021

🗳️ Bon dia. A #StJoanAb s'han pogut constituir totes les meses i ja ha començat el procés de votació amb normalitat. Recordeu que TOTES les meses són al Pavelló Municipal d'Esports i que podreu consultar el temps d'espera aproximat a través de l'app oficial del 14F.

Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=cat.gencat.mobi.eleccions202114F&hl=ca

iOS: https://apps.apple.com/es/app/14f-catalonia-s-elections/id1551936918?l=ca

Convocat l'XI Certamen Literari Joan Maragall de Sant Joan de les Abadesses

Ja s’han publicat les bases de l'XI Certamen Literari Joan Maragall convocat per la regidoria d’Ensenyament de l’Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses i l’Institut Escola Mestre Andreu. Com en les anteriors edicions, el certamen té dos vessants. D’una banda, la cita continua apostant per fomentar i reconèixer l'escriptura en català en l'alumnat de l'escola santjoanina. Per una altra banda, la categoria d’adults està oberta a qualsevol persona major d’edat i es premien obres escrites en català en prosa o poesia, de qualsevol temàtica.

Continuar llegint

"Balla'm un llibre" a la Biblioteca Josep Picola

El divendres dia 26 de febrer a les 18:30 la Biblioteca Josep Picola serà l'amfitriona per a tota Catalunya d'una sessió virtual del projecte "Balla'm un llibre" de les biblioteques públiques catalanes.  

Continuar llegint