fbpx
TwitterFacebookYoutubeRSS

Vine a conèixer l'experiència del bicibús

AJORNAT FINS AL 25 DE MAIG. Les AFA de l’IE Mestre Andreu i de la llar d’infants El Molí Petit i l’Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses us conviden a una xerrada per donar a conèixer el bicibús, un projecte comunitari i col·laboratiu impulsat per l’associació Canvis en Cadena, nascut a Vic, i ara d’abast nacional.

Continuar llegint

L’Institut d’Estudis Gironins presentarà la seva publicació Annals a Sant Joan

El pròxim dissabte 14 de maig de 2022, a les 18 h, el Palau de l’Abadia acollirà la presentació del 62è volum dels Annals de l’Institut d’Estudis Gironins, a càrrec del Dr. Narcís Soler Masferrer. L’acte (organitzat per l’Institut d’Estudis Gironins, la Junta del Monestir i l’Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses) es complementarà amb la conferència L’església parroquial de Sant Pol de Sant Joan de les Abadesses i l’últim retaule de l’altar major, de Joan Ferrer Godoy, responsable de l’Arxiu del Monestir de Sant Joan de les Abadesses i director de l’Arxiu Històric de Girona.

Continuar llegint

Conferència i concert del metge i cantant doctor Estivill

En un format diferent organitzat pel SAT Teatre Centre, el famós metge del son, conegut per ser l'inventor del "mètode Estivill", donarà consells sobre com dormir bé, tenint en compte les preguntes del públic i ajudarà a resoldre dubtes. Després, aportarà la seva faceta de músic, explicant la història de la música folk al nostre país, del qual ell ha estat un representant com a membre de Falsterbo 3 i el Grup de Folk, i cantant algunes cançons. Tots preparats per dormir bé i cantar per escampar les cabòries.

Continuar llegint

El Palau de l’Abadia acull una exposició d’Israel Clarà

L’escriptor i traductor Israel Clarà (Badalona, 1975) exposarà la seva primera mostra pictòrica al Palau de l’Abadia de Sant Joan de les Abadesses, anomenada Llunes de paper. Es tracta de setze obres de gran format que combinen tècnica digital amb la impressió en llenç, amb colors sòlids, colors ocres i terrossos, i figures dibuixades d’un sol traç. L’exposició es podrà veure fins al 5 de juny i s’inaugura el pròxim dissabte 7 de maig, a les 18 hores.

Continuar llegint

TagaFest, el festival de cooperatives de TagaCoop

La TagaFest és un festival sense ànim de lucre per a projectes cooperatius, col·lectius i autogestionats. Neix a Sant Joan de les Abadesses de la mà de la Taga Coop, per generar un espai on projectes de transformació social i economia solidària trobin un punt de trobada anual on crear arrelament amb el territori i la comunitat, la creació de xarxes i la divulgació de valors.

Continuar llegint