TwitterFacebookYoutubeRSS
  • Inici
  • Notícies
  • L’artista barceloní Frederic Amat exposarà la seva pintura al Palau de l’Abadia

L’artista barceloní Frederic Amat exposarà la seva pintura al Palau de l’Abadia

 

L’Espai Art l’Abadia de Sant Joan de les Abadesses acollirà una selecció de pintures de l’artista multidisciplinari Frederic Amat. Fil de la nit s’inaugurarà aquest dissabte 1 d’agost, a les 19h, i comptarà amb la presència de l’autor. Es podrà visitar fins al 18 d’octubre de 2015 en horari d’oficina.

 

Frederic Amat (Barcelona, 1952) és pintor i escultor, però la seva obra desafia una única forma de categorització, ja que la seva concepció oberta de la pintura l’ha portat a integrar múltiples llenguatges artístics en el seu treball creatiu.

Ha dissenyat i construït escenografies per a dansa i teatre a partir de textos de García Lorca, Beckett, Juan Goytisolo, Koltès i Octavio Paz. També ha dirigit i conformat els espais escènics de l’òpera El viaje a Simorgh de Sánchez Verdú, i dels oratotris Oedipus Rex de Stravinsky/Cocteau i Maddalena ai piedi di Cristo de Caldara. També ha il·lustrat diverses obres literàries com Les mil i una nits o L’Odissea.

En les seves intervencions arquitectòniques ha desenvolupat projectes que combinen pintura, escultura i ceràmica: El Mural de les Olles, Villanurbs, Pluja de Sang o Mur d´Ulls. I en la mateixa direcció plural ha estès la pintura a l’àmbit de la cinematografia en pel·lícules com Viatge a la lluna, Foc al càntir, El Aullido, Danse Noure i Deu Dits. Més recentment, l’any 2014 va inaugurar Solc, un monument dedicat a Salvador Espriu als “Jardinets de Gràcia”.

Fins al 18 d’octubre de 2015
Exposició Fil de la nit, de Frederic Amat
Palau de l’Abadia - Espart Art l’Abadia

La inauguració es farà el dissabte 1 d’agost de 2015, a les 19h

201507 FREDERIC AMAT

 

0
0
0
s2sdefault