TwitterFacebookYoutubeRSS

Gimcana nocturna del comte Arnau

Sota el paraigua del XXI Festival del Comte Arnau hi ha activitats i propostes per satisfer tots els gustos amb el mite com a denominador comú. Enguany, a més dels espectacles, el mercat, les activitats gastronòmiques i la caminada nocturna, s'hi afegeix una gimcana nocturna, el pròxim dissabte 23 de juliol, i que organitza la Barra Jove.

Els equips participants estan convocats a les 22 hores a la plaça Anselm Clavé, i han d'estar formats per 5 persones majors de 16 anys. A partir d'aquí faran un recorregut pel poble seguint els camins del comte Arnau i resolent problemes, enigmes i proves per acabar la gimcana i obtenir una recompensa. Hi haurà quatre equips guanyadors: el més ràpid, el que faci millor les proves, els més originals i els més esbojarrats. Un cop finalitzada la gimcana es lliuraran els premis a la plaça Barcelona i la festa seguirà a l'antic escorxador.

El cost de la inscripció és de 15 € per equip, que inclou la participació en la prova, les begudes amb alcohol per a majors d'edat i sense alcohol per a menors, a més d'una consumició a la festa. Les inscripcions es poden fer fins al dimecres 20 de juliol a l'Oficina de Turisme - Palau de l'Abadia.

201607-Gimcana-FCA16

 

0
0
1
s2smodern
Comparteix Sant Joan
0
0
1
s2smodern