TwitterFacebookYoutubeRSS

Tastets de circ i pallassos amb el Circ Filixic

En Makutu i en Trinxeta es van conèixer l'any 1996 i des de llavors han actuat fent de pallassos en nombrosos festivals i espectacles. Aquesta vegada, s'aturen a Sant Joan de les Abadesses per portar un dels circs més petits del món: El Circ Filixic, a càrrec de la Companyia Filigranes. L'espectacle serà totalment gratuït i tindrà lloc el dissabte 19 d'agost, a les 19 h, al passeig Comte Guifré.

Es tracta d'una història plena de sorpreses on es fusionen diferents disciplines del món del circ amb una bona dosi d'interacció amb el públic que sempre és present en els espectacles de la companyia. Aquests dos pallassos experimentats ens sorprendran amb un espectacle amb diversos números recuperats de l'històric Circ Filigranes: el "monocicle giravolt", "l'ale-hop Hula-hop", o els fantàstics malabaristes "the Tal Kual Brothers". 

La Companyia Filigranes es va fundar el 2004 per dos pallassos que des del 1996 trepitgen els escenaris, Jordi Torrens (Trinxeta) i Albert Pérez (Makutu). Són membres fundadors i actius de l'associació de circ Tub d'Assaig i també participen en l'Associació de Pallassos Art i Efecte. Han actuat en Festes majors de ciutats, pobles i barris, teatres i festivals i han participat i co-creat diverses gales de circ i acumulen un bagatge ben extens de tallers i activitats lúdiques i didàctiques.

Dissabte 19 d'agost de 2017, a les 19 h
El Circ Filixic – Cia Filigranes (espectacle infantil)
Passeig Comte Guifré

 

201708-CIRC-FILICRIC

0
0
0
s2sdefault