TwitterFacebookYoutubeRSS
  • Inici
  • Notícies
  • Presentació de 'La història d’una línia de tren emblemàtica', de Lluís Garcia Rifà, a Sant Joan de les Abadesses

Presentació de 'La història d’una línia de tren emblemàtica', de Lluís Garcia Rifà, a Sant Joan de les Abadesses

Aquest pròxim dissabte 16 de setembre es presentarà el llibre La història d'una línia de tren emblemàtica. El ferrocarril de Granollers a Sant Joan de les Abadesses (1863-1880), de Lluís Garcia Rifà, al Palau de l'Abadia de Sant Joan de les Abadesses, a les 18 hores.

Es tracta d'un recull d'articles que l'autor ha anat publicant al bloc www.traintren.com, i que explica el context, les vicissituds i l'evolució d'una via de transport clau per entendre la nostra comarca i el nostre poble, entre d'altres. De fet, la iniciativa neix després d'una excursió fotogràfica que Lluís Garcia Rifà va fer a mitjans dels anys 80, a partir de la qual va interessar-se per la línia, en què hi havien treballat fins a tres generacions de la seva família, i va començar a recollir informació que, trenta anys després, s'ha convertit en un llibre, editat aquest 2017 per Plataforma Editorial.

L'acte de presentació del llibre comptarà amb l'autor i la regidora de Cultura, Montserrat Tallant; així com amb la presència d'Enric Ticó i Buxadós, president de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, i de Sant Ponce, historiador, doctor i professor de la Facultat d'Empresa i Comunicació de la Universitat de Vic.

Dissabte 16 de setembre, a les 18 h
Presentació del llibre La història d'una línia de tren emblemàtica. El ferrocarril de Granollers a Sant Joan de les Abadesses (1863-1880) de Lluís Garcia Rifà.
Palau de l'Abadia

20170913 CARTELL LLIBRE TREN BAIXA

 

0
0
0
s2sdefault