TwitterFacebookYoutubeRSS
  • Inici
  • Notícies
  • L’Alberg Ruta del Ferro present a les jornades sobre intercanvis internacionals que es fan a Islàndia

L’Alberg Ruta del Ferro present a les jornades sobre intercanvis internacionals que es fan a Islàndia

El regidor de Joventut de l'Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses, Jordi Caparrós, i la tècnica de Joventut, Anna Julve, estan participant en les jornades de treball sobre el projecte d'intercanvi internacional entre albergs HI-CONNECT. La trobada es fa aquest 13 i 14 de novembre a Reykjavík, i servirà per fer una avaluació dels intercanvis fets aquest any, es treballarà en el pla estratègic per al 2018 i en la definició de les places que s'oferiran aquell curs, a més de posar en pràctica millores en l'àmbit de la comunicació, del finançament...

En la reunió d'aquests dies s'ha confirmat que Irlanda del Nord i els EUA s'han unit al projecte que ja compta amb les xarxes d'albergs Costa Brava Pirineu Girona, d'Anglaterra i Gal·les, Holanda, Alemanya, Croàcia, Eslovènia, República Txeca, Portugal, Islàndia, Noruega, de la Red Española de Albergues Juveniles (REAJ), i de Hosteling International -associació que compta amb albergs a tot el món-. Cal remarcar, que en aquestes reunions, l'alberg santjoaní hi participa com a representant del mateix alberg, ja que, tot i la internacionalització i la dimensió actual de HI-CONNECT, la iniciativa va començar per iniciativa de l'alberg santjoaní.

El projecte, que ha tingut un creixement constant any rere any i una gran repercussió des que va fer les seves primeres passes, proposa fer una estada en un alberg estranger a treballadors d'albergs i a joves catalans en el cas dels allotjaments participants de la xarxa Costa Brava Pirineu de Girona, per tal de conèixer altres formes de treballar, a més de conèixer i millorar altres llengües.

Amb l'intercanvi, els joves catalans que viatgen a través d'aquest projecte aprenen com funciona el dia a dia d'un alberg, i tenen l'estada i la manutenció pagades a canvi de treballar en un alberg a l'estranger, el que els permetrà practicar l'idioma, millorar el currículum i viure una experiència nova. Precisament, l'any passat, un jove santjoaní va fer l'estada a Islàndia, país que acull les jornades de treball anuals d'enguany.

 

0
0
0
s2sdefault