TwitterFacebookYoutubeRSS

Santjoanins Urbi et Orbi

Vero Mora s'emporta la primera edició del concurs Santjoanins pel Món

Aquest dissabte es va fer al Palau de l'Abadia el lliurament de premis del seu concurs més popular: #SantjoaninsPelMón. L'iniciativa ha rebut més de 700 fotografies des de racons tan distants com Rússia, Austràlia, Cap Verd o les Illes Feroe.

El primer premi però ha estat per una imatge de les orelles d'un cavall Marwari a Udaipur (Índia), obra de Vero Mora.

Un primer premi atorgat després de que la resta de premiats (6 més) sortissin a l'escenari. Des de l'associació santjoanina, el seu president David Fajula valora "sobretot, el fet de que sis d'aquests set premiats siguin persones externes a la nostra entitat. Ja fem moltes coses durant l'any per als socis, la nostra voluntat era donar la veu als aficionats del poble i per extensió de la comarca, i la quantitat de fotografies rebudes ens dóna la raó".

Al final del primer any de vida de l'entitat, Fajula declara que "ha estat un any molt productiu; cinc concursos, tres sortides, diverses col·laboracions amb entitats del poble i un nombre creixent de socis recolza la nostra idea d'un projecte fotogràfic a la comarca. Sabíem que tindríem bona acollida, però potser no tant ràpidament. Les reaccions i peticions ens han sorprès gratament".

vero mora

Primer premi del concurs 'Santjoanins pel món' organitzat pel Grup Fotogràfic Abadesses. Fotografia de Vero Mora.

 

0
0
0
s2sdefault