TwitterFacebookYoutubeRSS

Convocat el VIII Certamen Literari Joan Maragall

Ja es poden consultar les bases del VIII Certamen Literari Joan Maragall organitzat per l'Ajuntament i l'Institut Escola Mestre Andreu de Sant Joan de les Abadesses. Com en les anteriors edicions, el certamen continua apostant per fomentar i reconèixer l'escriptura en català de l'alumnat de l'escola, i també per reunir obres en català de qualsevol autor i edat dels Països Catalans en la categoria d'adults. Enguany, com a novetat, s'hi incorporen els alumnes de 1r i 2n de Primària.

En la categoria escolar hi haurà premis als millors rodolins, contes breus, poesies o relats d'infants de 1r de Primària a 4t d'ESO. Rebran un llibre i un diploma i, els finalistes, un obsequi. En la categoria d'adults, el primer premi de cada modalitat serà de 200 € i un diploma per a cadascuna de les modalitats i, per als finalistes, un llibre i un diploma.

El jurat estarà format per professionals de l'educació i de la comunicació, i un membre de l'AMPA de l'IE Sant Joan de les Abadesses. Podeu consultar les bases completes a la pàgina web www.santjoandelesabadesses.cat. El termini per presentar els treballs finalitza el dijous 22 de març, i el lliurament de premis de la categoria d'adults es farà el 22 d'abril, durant un concert que es farà al Palau de l'Abadia, i l'endemà, es farà el lliurament de premis de la categoria d'escolars al Teatre Centre. Serà durant aquesta jornada que els escolars rebran els diferents premis mentre els santjoanins Maria Culell i Joan Garcia llegeixen les seves obres, i Gemma Capdevila, la il·lustradora que va crear la part gràfica del llibre Camina amb textos d'Alguer Miquel, dibuixarà en directe segons el que li inspirin les històries dels guanyadors.

  

0
0
0
s2sdefault