TwitterFacebookYoutubeRSS
  • Inici
  • Notícies
  • 'Rosa Serra. Classicisme i contemporaneïtat' s'exposa al Palau de l’Abadia

'Rosa Serra. Classicisme i contemporaneïtat' s'exposa al Palau de l’Abadia

L'Espai Art l'Abadia s'omplirà de les escultures de Rosa Serra, a partir de la inauguració de l'exposició Rosa Serra. Classicisme i contemporaneïtat el 3 de març, i fins al 6 de maig. S'hi podran veure 17 escultures de guix, 2 d'alumini, 1 de marbre de Carrara, 14 de bronze patinat, i 16 de resina o polièster. La mostra es podrà veure a les dues plantes del claustre, i també al segon pis del Palau. 

Segons Eusebi Puigdemunt, comissari de l'exposició, parla de la "gratificació visual i sensorial alhora que l'espectador assaboreix gràcies a la bellesa i també a la sensualitat, d'unes formes que troben en el cos humà -i en el femení ben especialment- el marc idoni on mostrar-se en plenitud."

Rosa Serra Puigvert (Vic, 1944) va estudiar a l'Acadèmia de Lluís Carbonell i a l'Escola de Belles Arts d'Olot. En un principi es va dedicar quasi exclusivament a la pintura, però més tard s'introduí en l'art escultòric i va ser deixeble de Lluís Curós. L'any 1972 va fer la primera mostra individual a Barcelona. La seva producció, centrada tècnicament en la figura humana, es caracteritza per la rotunditat, la solidesa i la simplicitat de formes. A partir dels anys 90 s'observa en les seves obres una tendència a l'estilització i al dinamisme. Actualment viu a Olot.

Dissabte 3 de març - 18 hores
Inauguració de l'exposició Rosa Serra. Classicisme i contemporaneïtat
Palau de l'Abadia - Espai Art l'Abadia

201802-cartell ROSA SERRA

 

0
0
0
s2sdefault