TwitterFacebookYoutubeRSS
  • Inici
  • Notícies
  • L’harmonia de The Hanfris Quartet serà la nota musical de la 54a Fira de Sant Isidre

L’harmonia de The Hanfris Quartet serà la nota musical de la 54a Fira de Sant Isidre

En el marc de la 54a Fira de Sant Isidre, diumenge 29 d'abril hi haurà un concert de The Hanfris Quartet, un grup vocal masculí que fa un espectacle musical que arrenca de l'estil Barbershop originari als anys 30 als EUA, i que s'amplia amb versions de cançons de Rock and Roll, estàndards de jazz, swing, musicals, bandes sonores, temes en català i peces pròpies. El concert és gratuït i es farà a partir de les 17.30 hores, a la plaça Major.

Els quatre membres del grup, que compten amb una llarga trajectòria en formacions d'expressió exclusivament vocal, ajunten les seves capacitats per oferir un concert d'alta qualitat tècnica i interpretativa.

En cinc anys, The Hanfris Quartet ha pogut oferir la seva música per tot Catalunya, Espanya i en diversos països europeus, essent considerats ara mateix un dels millors grups d'aquest estil, fet que els dur a ser el primer quartet estatal en participar en uns Campionats Internacionals de Barbershop als EUA l'estiu de 2015, organitzats per la Barbershop Harmony Society, l'associació més important del món d'aquest estil musical.

 

0
0
0
s2sdefault