TwitterFacebookYoutubeRSS
  • Inici
  • Notícies
  • El Grup d’Orquídies del Ripollès homenatja als seus precursors amb una exposició fotogràfica

El Grup d’Orquídies del Ripollès homenatja als seus precursors amb una exposició fotogràfica

El Grup d'Orquídies del Ripollès, un col·lectiu d'aficionats a aquest tipus de flors i plantes creat l'any 2011 ha organitzat una exposició de fotografies d'orquídies per fer un homenatge pòstum a Josep Hernández i Joan Canals, dos dels membres impulsors del grup i que varen morir l'any 2016 i 2017, respectivament. Ambdós varen ser els precursors de la iniciativa, i qui va transmetre molts dels coneixements inicials a la resta de membres del grup, fet que fa que encara avui siguin recordats a cada trobada o sortida que fan. L'exposició comptarà amb 30 fotografies d'Hernández i 30 de Canals, una per a cada espècie que ha localitzat el grup a la comarca.

La mostra també servirà per explicar com es va gestar el llibre Orquídies del Ripollès que el grup va publicar, editat per la Institució Catalana d'Història Natural, i on es localitzaven, s'identificaven i es descrivia l'hàbitat i la distribució d'una seixantena d'espècies que havien trobat al Ripollès en els primers cinc anys de vida del grup.

La inauguració es farà el dissabte 26 de maig, a les 18 hores, i es podrà veure fins al 10 de juny en horari d'oficina. De dilluns a dissabte, de les 10 a les 14, i de les 16 a les 19 hores; i els diumenges, de 10 a 14 h.

201805-CARTELL-ORQUIDIES

 

0
0
0
s2sdefault