TwitterFacebookYoutubeRSS
  • Inici
  • Notícies
  • Prop de 50 activitats i espectacles al 10è Mercat del Comte Arnau

Prop de 50 activitats i espectacles al 10è Mercat del Comte Arnau

La Vila Vella de Sant Joan de les Abadesses retrocedirà en el temps per retrobar-se amb el comte Arnau en la 10a edició del Mercat del Comte Arnau, els pròxims dissabte 28 i diumenge 29 de juliol. Una proposta del XXIII Festival del Comte Arnau que combina prop de mig centenar de parades d'artesania i productes de degustació del Ripollès i de la resta de Catalunya, amb espectacles de qualitat, alguns creats de forma especial per a la cita.

S'hi podran veure, per primera vegada, tres espectacles de dansa d'Un Sol Traç, que interpreten tres estrofes de la cançó del comte Arnau i que es podran veure en diversos moments durant el cap de setmana. La nit de dissabte també es farà l'espectacle de dansa, foc i combatArnau, el destí que s'ha ideat a partir dels versos de l'obra de Joan Maragall, i en què Arnau acabarà convertint-se en el comte maleït després de perdre les proves en el seu periple per arribar a Adalaisa. També hi haurà tres espectacles itinerants, també dissenyats al voltant del mite, i un trobador de Montblanc que anirà informant de totes les activitats als visitants del mercat. D'altra banda, l'Era d'en Serralta serà l'escenari d'una exposició d'armes, armadures i de tallers per a infants i adults per dominar el seu ús i convertir-se en un cavaller. En tindran també una mostra amb un combat medieval amb armes autèntiques.

HORARIS: Espectacles - De 10 a 00h / Parades - de 10 a 13.30, i de 16.30 a 21 hores

A la nit, la festa vindrà de la música dels Ministrers de l'Aixada, que amb els seus instruments de percussió, timbals, sacs de gemecs, oferiran un concert de música medieval i renaixentista i, més tard, amb el grup de verisions Band'festa, a la plaça de la Taverna, on hi haurà servei de bar i restauració.

Diumenge el mercat continuarà amb activitats que repetiran i d'altres de noves, que en total farà que hi hagi prop de 50 activitats i espectacles durant els dos dies. Els espectacles es faran entre les 10 i fins a la mitjanit, i les parades d'oficis i artesania estaran obertes de 10 a 13.30, i de 16.30 a 21 hores.

El Mercat del Comte Arnau és una activitat organitzada per l'Ajuntament​ de Sant Joan de les Abadesses​ i l'entitat ripollesa Brivall, que des de fa cinc anys produeix aquest esdeveniment amb l'objectiu de dotar de valor afegit i singularitzar la proposta santjoanina.

CONSULTA LA PROGRAMACIÓ PER HORES I EL MAPA DE LA VILA VELLA AQUÍ

201807-CARTELL-MERCAT-ARNAU

 

0
0
1
s2smodern
Comparteix Sant Joan
0
0
1
s2smodern