TwitterFacebookYoutubeRSS
  • Inici
  • Notícies
  • 5 santjoanins es beneficiaran de les beques de la Fundació La Farga

5 santjoanins es beneficiaran de les beques de la Fundació La Farga

La Fundació La Farga va ferentrega el passat divendres 27 de juliol de les beques que destina a habitants de Les Masies de Voltregà, Sant Joan de les Abadesses i treballadors i familiars de La Farga. L'acte va comptar amb la presència del President de La Fundació La Farga, Oriol Guixà, l'Alcalde de Sant Joan de les Abadesses, Ramon Roqué, Montserrat Tallant, Primera Tinent d'Alcalde i Regidora d'ensenyament, cultura i comunicació de l'Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses i la Primera Tinent d'Alcalde i Regidora d'Hisenda i Urbanisme, Gemma Sánchez.

 

beques

Fotografia dels becats i les autoritats presents a l'Acte d'Entrega de Beques


Enguany, s'ha establert un nou model d'atorgament de beques que es centra en una única convocatòria a la qual s'hi destinen més recursos. Aquest canvi pretén agilitzar i equilibrar l'atorgament de beques i, alhora, aconseguir que se'n beneficiïn més persones. De fet, aquest curs 2018/2019 s'han atorgat un total de 24 beques l'import de les quals ha estat de 48.000€. Les beques concedides es centren en 3 àmbits: estudis orientats a l'obtenció de títols oficials i no oficials superiors, beques d'idiomes, beques per a residents de Les Masies de Voltregà i Sant Joan de les Abadesses. Oriol Guixà, durant l'acte va voler encoratjar a tots els becats i va mostrar el compromís de La Fundació La Farga de seguir oferint ajudes dins aquest àmbit: "El millor que pots oferir a algú és formació, ja que t'aporta valor per sempre"

Després de 12 anys apostant per la formació, La Fundació La Farga ha ampliat l'abast de les beques a un nou territori: Sant Joan de les Abadesses. Aquest fet sorgeix arrel de l'absorció de l'absorció de la Fundació Privada Josep Moncusí i Castells. L'alcalde del territori, Ramón Roqué, i la Primera tinents d'Alcalde de Masies de Voltregà, Gemma Sánchez han agraït a La Fundació La Farga i a l'empresa La Farga l'ajuda pels estudiants del seu territori. Ramón Roqué, també va remarcar la importància de la iniciativa: "Gràcies a la filosofia de l'empresa s'aconsegueix retornar recursos econòmics convertint-los en talent".

L'acte també va comptar amb el testimoni de Jordi Vilaró, treballador de La Farga i becat per la fundació. Vilaró, que va donar les gràcies a La Fundació La Farga i a l'empresa La Farga per l'ajuda que li suposarà la beca alhora de cobrir la inversió i per apostar pel talent i la formació: "Personalment sempre he cregut que l'èxit està en l'excel·lència. I com s'arriba a l'excel·lència? Doncs amb coneixement, experiència i cada cop més amb innovació, i per això n'és imprescindible la formació. Amb la convocatòria de beques de la Fundació estic convençut que LA FARGA està buscant això: potenciar la formació entre el col·lectiu i el seu entorn per cercar l'excel·lència de la qual l'empresa sempre n'ha estat referent i promotora".

FONT: Fundació La Farga

 

0
0
1
s2smodern
Comparteix Sant Joan
0
0
1
s2smodern