TwitterFacebookYoutubeRSS
  • Inici
  • Notícies
  • Del 7 a l'11 de setembre: Festa Major de Sant Joan de les Abadesses

Del 7 a l'11 de setembre: Festa Major de Sant Joan de les Abadesses

Del 7 a l'11 de setembre, a Sant Joan de les Abadesses celebrem la nostra Festa Major. Aquí teniu alguns dels noms propis: l'humor i la ironia de Quim Masferrer, la música dels grups Reacció, Germà Negre i Dalton Bang, El Conjunt Chapo, Animal, Tapeo Sound System, Orquestra Venus i Fluor Party, Adrià Ortega i Mon DJ, els Montgrins, i l'animació familiar de Més Tumàcat, entre d'altres.

Per a la resta d'activitats, us proposem un joc. Agafeu el programa i feu un concurs entre els amics o la família per veure qui encerta més coses. Qui falla, paga ronda! A quina hora comença el passant dels Pabordes diumenge? Quants Entrevoltes s'han fet? Quan ha de pesar, com a mínim, qui vulgui participar en el Panxus Fortus?

Aneu amb compte, perquè fins i tot els que compten els anys per desenes hi trobaran alguns petits canvis respecte als altres anys. Per exemple, l'audició de sardanes de dissabte a la nit, ara es farà a les set de la tarda, abans de les Serenates. Ah, i des de l'any passat, en Gentil i la Isaura es treuen les lleganyes ben d'hora i surten al matí. També es farà abans l'espectacle infantil i la festa de l'escuma i segur que més d'un infant ho agrairà perquè no passarà tan fred. Feu una repassada i que no se us escapi cap detall de la nostra celebració.

Això és tot, esperem que gaudiu d'una gran Festa Major!

CARTELL FESTA MAJOR ABADESSES 2018

 

0
0
1
s2smodern
Comparteix Sant Joan
0
0
1
s2smodern