fbpx
TwitterFacebookYoutubeRSS

IX Fira de la Carbassa a Sant Joan de les Abadesses

La Fira de la Carbassa de Sant Joan de les Abadesses celebra la seva novena edició repetint la fórmula que any rere any ha atret milers de persones a visitar el nostre poble i que l'han convertit en una cita ineludible de la tardor al nostre territori. Com no podia ser d'altra forma, les carbasses gegants seran l'atractiu principal de la jornada. L'any passat, un exemplar de 805 kg, del navarrès Rubén Mendi, va marcar un rècord a la fira santjoanina.

A més del concurs de carbasses gegants i també originals, que repartirà 1.300 euros en premis, la plaça Clavé es tornarà a omplir d'una selecció de parades d'agricultors i artesans que ofereixin productes derivats d'aquest fruit de tardor. També es podrà gaudir de tastets gastronòmics i degustacions, un taller de ceràmica i un altre de pastisseria adreçats a infants, i una demostració de l'art de fer escultures amb carbasses. Les parades romandran obertes tot el dia i també hi haurà un servei de bar i entrepans.

La Fira de la Carbassa és una activitat organitzada pels Carbassaires de Sant Joan de les Abadesses, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses, Salvat Pastissers, la Unió de Botiguers, el Grup Fotogràfic Abadesses, Cervesa Artesana Minera, el Restaurant la Ruta del Ferro i la Diputació de Girona.

201810 CARBASSA pROGAMA

201810-CARTELL-FIRA-CARBASSA