fbpx
TwitterFacebookYoutubeRSS

Mercat de Nadal a Sant Joan de les Abadesses

Sant Joan de les Abadesses començarà el compte enrere per a les festes de Nadal amb un mercat de productes artesans i nadalencs, espectacles i activitats per a tota la família, aquest dissabte 8 de desembre. El Mercat de Nadal estarà situat durant tot el dia a la plaça Anselm Clavé i les parades estaran obertes a partir de les 10 hores.

D'11 a 13 i de 16 a 18 hores hi haurà una taula d'intercanvi de joguines amb la col·laboració de la Fundació MAP. Els infants continuaran passant-ho d'allò més bé amb l'animació itinerant de CercaCirc que a partir de les 11 h amenitzaran la fira fins que, a les 12.30 h, faran un espectacle. Ja a la tarda, de 16 a 18 hores, Daniela Peñalva impartirà un taller de creativitat per a famílies, que acabarà amb una xocolatada popular i amb un sorteig entre els clients de la Unió de Botiguers.

El Mercat de Nadal és una iniciativa de l'Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses, l'Ajuntament d'Ogassa i la Unió de Botiguers de Sant Joan de les Abadesses, amb la col·laboració de la Diputació de Girona i la Fundació MAP

201812-MERCAT-NADAL