fbpx
TwitterFacebookYoutubeRSS
  • Inici
  • Notícies
  • Persones / Animals / Coses, de Miquel S. Vilà s’exposarà a l’Espai Art l’Abadia

Persones / Animals / Coses, de Miquel S. Vilà s’exposarà a l’Espai Art l’Abadia

L'art del vigatà establert a Begur Miquel S. Vilà es podrà veure al Palau de l'Abadia de Sant Joan de les Abadesses des del dissabte 15 de desembre i fins al 17 de febrer de 2019. L'exposició porta per nom PAC (Persones / Animals / Coses) i està composta per prop de 20 escultures en fusta que a través de la forma, la textura i el color evoquen aquests tres conceptes.

Vilà va fer la seva primera mostra a principis dels anys 80 a la galeria Sadurní de Vic, i després ha exposat arreu del món. A més de l'escultura, també es dedica a la fotografia, i ha treballat per a obres públiques, però també per encàrrecs particulars. La seva obra ha obtingut diversos reconeixements, entre els quals destaquen el premi Arts Plàstiques de Begur l'any 2002 amb l'escultura Port d'Esclanyà.

La inauguració es farà el dissabte 15 de desembre, a les 18 hores, i comptarà amb la presència de l'artista i de la regidora de Cultura, Montserrat Tallant. Es podrà visitar de dilluns a dissabte, de 10 a 14 i de 16 a 19 hores, i els diumenges, de 10 a 14 hores.

201812cartell MIQUEL S VILA