fbpx
TwitterFacebookYoutubeRSS
  • Inici
  • Notícies
  • Festa de Cap d’Any a Sant Joan de les Abadesses amb DJ Sergi Domene

Festa de Cap d’Any a Sant Joan de les Abadesses amb DJ Sergi Domene

La Comissió de Festes de Sant Joan de les Abadesses ha preparat un cap d'any amb tres opcions per començar el 2019 de la millor forma possible, al poble i sense haver de fer desplaçaments en cotxe. Pots fer-te la festa a mida i escollir si vols sopar en família o amb un munt de santjoanins abans d'anar al ball, que enguany començarà amb Axis Duet, prendrà el DJ Sergi Domene de FlaixFM, i rematarà la nit el santjoaní dj Limonetty.

Si voleu fer una aposta completa, segura, senzilla, sense haver de cuinar, sense haver d'agafar el cotxe i deixar enrere el 2018 en un sopar ple de santjoanins i santjoanines, podeu optar per un sopar a La Ruta del Ferro, entrada al ball, còctel de benvinguda i dues consumicions per 65 €.

Si l'endemà vols aixecar-te per veure els salts d'esquí o per ballar El Bell Danubi blau, o simplement vols continuar la festa per la teva banda, pots sopar a La Ruta del Ferro per 60€. Si ja fa dies que penses i prepares el sopar a casa, pots comprar l'entrada al ball (15€) i et regalem un còctel de benvinguda i dues consumicions.

Per a més informació, inscripcions i venda d'entrades, podeu dirigir-vos a l'Oficina de Turisme o trucar al 972 729 599.

2018-cartell-cap-dany