fbpx
TwitterFacebookYoutubeRSS
  • Inici
  • Notícies
  • L’Ajuntament continua amb el programa d’atenció a la gent gran

L’Ajuntament continua amb el programa d’atenció a la gent gran

L'Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses durà a terme, durant sis mesos a partir del febrer, un programa destinat a millorar l'atenció a la gent gran del nostre municipi. El projecte, que es va iniciar l'any 2015 i s'ha fet cada any, consisteix a proporcionar un servei d'acompanyament a les persones majors de 65 anys empadronades al nostre poble i que visquin soles, per tal de facilitar-los fer la compra, anar al metge o al casal d'avis, per exemple.

L'objectiu de la iniciativa és doble, ja que a més de millorar les condicions de vida de la gent gran i evitar l'aïllament social de les persones que es troben en pitjors condicions físiques, també s'ha pogut contractar una persona a l'atur a través del programa Treball als Barris del Servei d'Ocupació de Catalunya, sol·licitat i coordinat per l'Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses.

El servei d'atenció a la gent gran és gratuït i compta amb el suport del Consorci de Benestar Social del Ripollès. Totes les persones que estiguin interessades a adherir-se a aquest programa ho han de fer abans del 30 de gener a les oficines de l'Ajuntament, o bé trucant al 972 720 100 (extensió 200).