fbpx
TwitterFacebookYoutubeRSS
  • Inici
  • Notícies
  • Estrena de l’adaptació original de La veu de la viola, de Salvador Vergés

Estrena de l’adaptació original de La veu de la viola, de Salvador Vergés

El pròxim cap de setmana el SAT-Teatre Centre de Sant Joan de les Abadesses s'estrenarà el muntatge teatral La veu de la viola, una adaptació teatral del santjoaní Josep Garriga de la novel·la del mateix nom d'un altre santjoaní, Salvador Vergés.

Aquesta novel·la, que ja porta dues edicions, fou la finalista del 25è premi Literari Ciutat de Badalona de Narrativa. A més, el passat any fou el llibre de l'any de la Universitat de Vic dins de la seva associació i aula de lectura. Ambientada en l'entorn rural de les comarques prepirinenques, explica la història d'un noi, l'Aniol, que perd la parla però gràcies a la seva capacitat i virtuosisme per la música tocant la viola i l'amor a la seva estimada, la Núria, la recupera.

Per la preparació de l'espectacle, hi han intervingut més de 40 persones, pujant a escena més de 20 actors i actrius. A part de la dificultat d'adaptar una novel·la a un text teatral, encara ho és més quan totes les persones que hi intervenen són de la mateixa Associació de Sant Joan de les Abadesses, moltes de les quals formen part de l'escola de teatre que impulsa la mateixa Associació.

L'horari de representacions és: dissabte, dia 12 de gener a les 21 hores i diumenge, dia 13 de gener, a les 18 hores. En la representació del dissabte, intervindrà a escena la violista olotina Núria Pujolràs, de reconegut prestigi que, a més, és la compositora de l'obra per a viola titulada La veu de la viola, basada en la novel·la que s'escenifica.

Es poden comprar les entrades per la web www.codetickets.com i a les taquilles del teatre els mateixos dies de la representació.

201901-CARTELL-VEU-VIOLA

TEATRE CENTRE