fbpx
TwitterFacebookYoutubeRSS
  • Inici
  • Notícies
  • Eduard Costa -ex Els Amics de les Arts- al Festival del Comte Arnau

Eduard Costa -ex Els Amics de les Arts- al Festival del Comte Arnau

El pròxim dissabte 20 de juliol, a les 22 hores, al claustre del monestir, el 24è Festival del Comte Arnau ens acosta la proposta de L’Últim Indi, el nou projecte de l’ex Els Amics de les Arts Eduard Costa. 

Cançons que parlen de la vida i de la mort, del vent, del foc i dels senyals de fum, de la terra i de les llavors. L'últim Indi, el nou projecte de l'Eduard Costa, acompanyat a la producció d'en Caïm Riba, ens convida a entrar en aquest univers sonor, barreja de l'essència pop i sons ancestrals que ens transporten com un mantra cap al que tots portem a dins.

COMPRA LES ENTRADES AQUÍ

L'Eduard Costa va cofundar el grup de pop Els Amics de les Arts i el segell Pistatxo Produccions. Amb Els Amics ha tocat en 5 gires i ha fet centenars de concerts en espais com El Palau de la Música, el Liceu, el teatre Coliseum de Barcelona i festivals com el Canet Rock, Strenes de Girona, Portaferrada, Cap Roig, Arenal Sound, el festival Grec i un llarg etcètera. També ha fet gires puntuals per Alemanya, Irlanda i el Regne Unit. Amb el segell Pistatxo ha creat festivals com El Festivalot de Girona o el cicle Encisat.