fbpx
TwitterFacebookYoutubeRSS
  • Inici
  • Notícies
  • Bach serà protagonista del concert del FeMAP d’enguany, el dissabte 24 d'agost

Bach serà protagonista del concert del FeMAP d’enguany, el dissabte 24 d'agost

L’orquestra Vespres d’Arnadí, una orquestra barroca creada l'any 2005 per Dani Espasa i Pere Saragossa, actuarà al monestir de Sant Joan de les Abadesses dintre del Festival de Música Antiga dels Pirineus (FeMAP). Nou músics interpretaran obres de Johann Sebastian Bach. La formació la componen Nicholas Anthony Robinson com a violí solista, Maria Roca i Adriana Alcaide als violins I, Alba Roca i Elisabeth Bataller als violins II, Natan Paruzel a la viola, Oriol Aymat al violoncel, Mario Lisarde al violó, Marina Durany com a traverso solista, Pere Saragossa com a oboè solista i Dani Espasa com a clave solista i a la direcció.

 

Vespres d’Arnadí ha actuat en importants sales i festivals d’Europa: Praga, Ostrava, Madeira, Sevilla, Santander, Santiago de Compostel·la, Madrid, Peralada, Torroella de Montgrí i Barcelona.

El concert es farà a les 21 h, del dissabte 24 d’agost, i l’entrada inclou la visita guiada "Descobrim Sant Joan de les Abadesses a través de la música", que es farà a les 18 hores, i que serveix per descobrir el vessant musical de la vila, reviure la cançó popular que dóna origen a la llegenda del comte Arnau i endinsar-se en la feina d'un lutier.

També és possible adquirir un paquet que inclou allotjament al Ripollès, esmorzar, visita guiada i concert, amb un preu a partir de 52 euros per persona. L'oferta es pot consultar a https://packsturisticsfemap.cat.

El FeMAP és una iniciativa que busca combinar la música medieval, renaixentista i barroca amb el patrimoni arquitectònic de les nostres contrades. El FeMAP neix de la unió d’esforços de diverses localitats del Pirineu Català amb la voluntat d’oferir una programació d’alta qualitat i de referència, promocionant el país i fomentant la recuperació i projecció del patrimoni cultural català.

201908 Cartell FEMAP 2019