fbpx
TwitterFacebookYoutubeRSS

Manual de supervivencia para la empresa familiar

Manual de supervivencia para la empresa familiar
0.0/5 valoracions (0 vots)

Descripció:

El llibre està escrit des de l'experiència del membre de la Saga familiar i responsable de comunicació del Consell de Família de La Farga i compta amb pròleg de Albert Bosch i epíleg del professor Josep Tàpies . La supervivència de l'empresa familiar a través dels múltiples avatars i circumstàncies internes i externes així com l'assumpció dels valors de la família i l'empresa planegen en aquesta obra en la qual ja en la introducció afirma el seu autor que "la primera condició per la supervivència és ser un descobridor de tu mateix al mateix temps que descobreixes aquest llegat comú ".

El particular programa desenvolupat en l'empresa familiar La Farga per a la transmissió dels valors familiars en l'empresa es desenvolupa al llarg d'aquesta obra al llarg de tres etapes: descobriment, implicació i compromís; un pla estratègic que constitueix un exemple per aplicar en altres empreses familiars.

Autor:

Ferran Fisas

Editorial:

Península

Lloc de venda:

Casa del libro. http://www.casadellibro.com/libro-manual-de-supervivencia-para-la-empresa-familiar/9788499422893/2236922

Especificacions

  • ISBN-13: 9788499422893
  • Pàgines: 144

Comparteix