TwitterFacebookYoutubeRSS

Tots els nens i les nenes que aquest 2020 fan sis anys, independentment de la data del seu aniversari, rebran una carta personalitzada al seu domicili. Amb un adult, podran anar a qualsevol de les llibreries adherides i triar el llibre que més els hi agradi.

Un dels objectius de la campanya és que els infants visitin i coneguin la seva llibreria més propera, on seran acollits i se’ls acompanyarà i aconsellarà en la descoberta de llibres. En el cas de Sant Joan de les Abadesses, podeu dirigir-vos a les llibreries Gràfic Paper de Ripoll i Drac i Abacus d'Olot.

Durada
La targeta es podrà bescanviar del 15 d’octubre al 30 de novembre de 2020. En el cas que no s’hagi rebut la targeta cal enviar un mail abans del 30 de novembre amb el nom, cognoms, adreça completa, a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. i us faran arribar un codi per a poder realitzar el bescanvi.

Condicions
L'import del cupó és de fins a 13€
El cupó s'ha de bescanviar per un llibre de temàtica infantil
Només es pot comprar 1 llibre per cupó
Si els llibres són d'import superior a 13€, la diferència l'abonarà el client
En els llibres d'imports inferiors no s'abonarà la diferència
El bescanvi del cupó s'haurà de fer en una de les llibreries adherides a la campanya.

Per qualsevol consulta o suggeriment: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

La campanya “Fas 6 anys. Tria un llibre”, edició 2020, és una acció de foment de la lectura dins del Pla de lectura 2020 del Departament de Cultura amb el Gremi de Llibreters de Catalunya amb la col·laboració dels departaments d’Ensenyament, de Vice-Presidència, Economia i Hisenda, d'Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència i la participació del Gremi d’Editors de Catalunya, l’Associació d’Editors en Llengua Catalana, la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), IDESCAT, RENFE i l'ONCE.