TwitterFacebookYoutubeRSS

Els dimecres 6, 13, 20 i 27 de juliol, a partir de les sis de la tarda, trobareu una parada de la Biblioteca Josep Picola al passeig comte Guifré. S’hi oferiran diaris i revistes i també es farà una activitat manual, cada setmana, adreçada a les famílies. D’altra banda, la piscina municipal tornarà a comptar amb una selecció de llibres i contes per a la consulta per als seus usuaris i usuàries.

Gemma Lienas serà al Palau de l’Abadia en el club de lectura
L’escriptora, diputada i portaveu del grup parlamentari de PSC en la Comissió d’Igualtat i Feminismes Gemma Lienas serà la convidada de la nova sessió del club de lectura de la biblioteca, que s’ha centrat en la seva novel·la Atrapada al mirall. La sessió es farà aquest divendres 1 de juliol, a les 18 hores, al Palau de l’Abadia de Sant Joan de les Abadesses, i serà una bona ocasió per parlar de l’obra amb la mateixa autora.

Encara en relació amb la biblioteca, us recordem que s’ha engegat la tercera edició de la campanya “Guanyem un estiu lector”, a través de la qual s’entrega un kit lector amb propostes i recursos per a les famílies, per tal de promoure l'hàbit i el gust per la lectura dels nens i nenes, a partir de P3. També se’ls entrega un carnet lector que hauran d’omplir amb la informació de les lectures que facin a l’estiu.

Recordem que la biblioteca és oberta de dilluns a divendres, de 15 a 19 h; i també els matins de dilluns, dimecres i dijous, de 10.30 a 14 h; i dissabtes, de 10 a 13 h. L’equipament romandrà tancat de l’1 al 21 d’agost, ambdós inclosos.