viles-florides-contaminacio-acustica-baner-sant-joan-de-les-abadessesEl Programa Viles Florides, representa una oportunitat per reflexionar sobre la gestió dels jardins de Sant Joan i posar en valor la feina feta fins ara, per tal de millorar-la i aconseguir que junt amb la implicació ciutadana respectem i prenguem consciència del valor dels nostres espais verds. Perquè el nostre entorn diu molt de nosaltres, influeix en el nostre benestar personal i col·lectiu i ens projecta de cara a l’exterior.

 

Formar part dels pobles que participen en el Programa Viles Florides, obre noves portes al desenvolupament econòmic i turístic pel simple fet d’estar-hi inscrit, ja que es va fer difusió d’aquesta iniciativa a través de la web www.vilesflorides.cat. Així doncs, també s’espera potenciar un turisme de qualitat i que les persones que visitin Sant Joan s’interessin pel patrimoni natural del poble de la mateixa manera que ho fan pel cultural i històric.

Des de l’Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses, també es volen portar a terme diverses activitats per fomentar i difondre la importància dels nostres espais públics enjardinats. Una d’aquestes activitats, és la Festa de l’Arbre que, com ja és habitual, té la participació d’alumnes de l’IE Sant Joan de les Abadesses, a més d’altres iniciatives que volen realitzar-se més de cara a la primavera-estiu.

Sant Joan de les Abadesses ha aconseguit ser una de les millors Viles Florides de Catalunya en les darreres edicions.

 

Notícies relacionades