TwitterFacebookYoutubeRSS

pedaladaSant Joan de les Abadesses se sumarà a la nova edició d’aquesta iniciativa que proposa una cerca a noves formes de mobilitat per allunyar-nos de l’ús del cotxe particular cap a un transport més sostenible, segur i saludable. Per a l’edició d’enguany s’han preparat dues activitats.

D’una banda, una caminada per l’envelliment actiu per al pròxim dimarts 23 de setembre. La sortida es farà des del parc de salut situat a la plaça San Luís Potosí a les 10.30 h. A la caminada, un grup de voluntaris acompanyaran a residents de la Fundació Emma que gaudiran d’un petit recorregut, a la vegada que fomenten la vida saludable.

D’altra banda, el diumenge 28 de setembre, a les 10.30 h i des del parc de l’Estació, es donarà el tret de sortida a una pedalada per reivindicar l’ús de les bicicletes com a mitjà de transport saludable i respectuós amb el medi ambient.

Es tracta de dues activitats organitzades per les regidories de Serveis Socials i Salut i Atenció a la Gent Gran, i de Sostenibilitat Ambiental i Energètica, amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya i de diverses entitats, institucions i associacions de Sant Joan de les Abadesses i del Ripollès que donen suport a la iniciativa.


 Setmana de la mobilitat sostenible i segura: “Fem el carrer més nostre”

Dimarts 23 de setembre - 10.30 h
Caminada per l’envelliment actiu al Ripollès
Sortida del parc de salut de la plaça San Luís Potosí

Diumenge 28 de setembre - 10.30 h
Pedalada
Parc de l’Estació


Cartell-pedalada