TwitterFacebookYoutubeRSS

Un any més, i ja en són cinc, es celebra la Fira de la Carbassa organitzada pels Carbassaires de Sant Joan, una de les cites més populars de la tardor a Sant Joan de les Abadesses. Serà el proper diumenge 19 d'octubre i la recepta és la de cada any: parades de productes relacionats amb la carbassa, degustacions, tallers infantils, demostracions i el concurs de carbasses grans.
Un conjunt de propostes a l'entorn d'aquest fruit de tardor que amaga tantes varietats, formes, mides i colors diferents. 

A partir de 2/4 de 8 del matí, les carbasses aniran omplint el centre de la Vila i es procedirà a la verificació i pesada.

A les 11 h, es donarà el tret oficial a la V Fira de la Carbassa, que s'ubicarà a la plaça Anselm Clavé i el seu entorn. A partir de llavors es podrà fer una degustació de crema de carbassa a càrrec de La Teuleria, participar en un taller d'artesania adreçat a infants o gaudir de la demostració de l'art de fer escultures amb carbasses.

Ja a la tarda, a partir de les 16 h, es farà un taller de cuina amb carbassa adreçat a nens i nenes i, a les 18 h es lliuraran els premis del concurs de carbasses, que hauran estat exposades durant tot el dia.

fira-carbassa-web

 fira-carbassa-díptic-web