TwitterFacebookYoutubeRSS

El pròxim dissabte 20 de desembre, Sant Joan de les Abadesses viurà un nou Mercat de Nadal per començar a escalfar motors de cara a aquestes festes. Des de les 10 hores del matí i fins a les 20 h de la tarda, la plaça Major, el carrer Beat Miró i la plaça Anselm Clavé s’ompliran de parades de productes artesans i nadalencs, demostracions, un taller de creació de tions de fang, inflables, una taula d’intercanvi de joguines amb la col·laboració de la Fundació MAP, a més de diverses actuacions amb personatges infantils populars, sessions de conta contes i una xocolatada popular.

Com en l’any passat, l’entitat Els Gentils i Càritas Sant Joan faran possible un Tió solidari, i es farà una recollida d’aliments perquè totes les famílies puguin celebrar el Nadal. A més, la Unió de Botiguers també ha preparat unes butlletes que podreu trobar als establiments adherits a l’associació perquè totes les persones que hagin comprat en les seves parades o botigues puguin participar en un sorteig de productes i altres premis. Les butlletes s’hauran de dipositar en l’urna que hi haurà a la plaça Anselm Clavé, on es farà el sorteig a les 19 h.

El Mercat de Nadal, organitzat per l’Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses, l’Ajuntament d’Ogassa i la Unió de Botiguers de Sant Joan, és una de les activitats centrals relacionades amb el Nadal, i que se suma al taller de decoració nadalenca de l’Associació de Dones, al 52è concurs de Nadales i el 53è pessebre al cim del Taga de la Unió Excursionista, el concert de Càrites, les Quines del C.E Abadessenc, el concert de Nadal amb Joan i Cristina Amils, el concurs familiar de pessebres de l’AMPA IE Sant Joan de les Abadesses, el ball de la Coral Jaume Nunó, la Cursa de Sant Silvestre de la Barra Jove i Jovenàlia, entre d’altres. Podeu veure la llista completa d’activitats a la web de l’Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses.


XI Mercat de Nadal - Sant Joan de les Abadesses

A partir de les 10 h i durant tot el dia
Parades de productes artesans i nadalencs
Tallers i demostracions a les parades locals
Inflables per als més petits
Plaça Major, carrer Beat Miró i plaça Anselm Clavé

D'11 a 13 i de 16 a 18 h
Taula d'intercanvi de joguines
Plaça Major

A les 11 h
Les històries del Caganer
Plaça Anselm Clavé

A les 11.30 h
Anem a buscar el Tió al bosc! Tió solidari i recollida d'aliments 
Plaça Major
Organitza: Els Gentils amb la col·laboració de Càritas.

A les 12.30 h
Conta contes
Plaça Anselm Clavé

De 16 a 18 h
Taller de Tions de fang
Plaça Major

A les 18 h
Xocolatada popular
Plaça Major i plaça Anselm Clavé

A les 18.30 h
Conta contes
Plaça Major

A les 19 h
Sorteig Il·lusiona't amb la Unió de Botiguers
Plaça Anselm Clavé

 

 

mercat-nadal-agenda2014