TwitterFacebookYoutubeRSS

Ja s’han publicat les bases del cinquè Certamen Literari Joan Maragall, organitzat per la regidoria de Cultura de l’Ajuntament i l’Institut Escola de Sant Joan de les Abadesses. El certamen té dues modalitats: poesia i narrativa, i dues categories: escolars i categoria d’adults.

Les bases d’aquest certamen contemplen que els treballs que es presentin hauran de ser inèdits, escrits en català, per un sol autor i no poden haver estat presentats en altres certàmens. Excepcionalment, per a la categoria d’escolars, les obres poden haver estat presentades en altres premis o certàmens. Hi ha temps per presentar les obres fins al dilluns 23 de març, i els guanyadors de la categoria d’adults rebran un premi de 200 € cada un, i en la categoria escolar els guanyadors s’enduran un llibre.

La novetat d’enguany és que l’entrega de premis de la categoria d’adults es farà el dissabte 25 d’abril durant un recital de poesia amb els rapsodes Dolors Vilaplana i Ramon Alabau. L’acte, que es farà al Palau de l’Abadia, tindrà una part dedicada a la poesia de Miquel Martí i Pol, i una altra que inclourà diversos autors. L’acte de lliurament de premis de la categoria d’escolars es continuarà fent el dia de Sant Jordi, en un acte al Teatre Centre.

{html5fb id=14 link=Consulta les bases del Certamen Literari Joan Maragall}



V Certamen Literari Joan Maragall

Fins al dilluns 23 de març
Recepció d'obres

23 d'abril - 11.30h - Teatre Centre
Entrega de premis de la categoria escolars

25 d'abril - 18h - Palau de l'Abadia
Recital de poesia de Miquel Martí i Pol i autors locals, amb Dolors Vilaplana i Ramon Alabau
Entrega de premis de la categoria adults


 Fotos de l'entrega de premis del 23 d'abril de 2014

PREMIS-JOAN-MARAGALL-1

PREMIS-JOAN-MARAGALL-3