TwitterFacebookYoutubeRSS

Aquest dissabte 2 de maig, a l'Espai Art l'Abadia del Palau de l’Abadia de Sant Joan de les Abadesses , tindrà lloc la inauguració de la mostra pictòrica "Sonido del origen" de l'artista alemanya, establerta a Barcelona, Waltraud Maczassek

Waltraud MTot i que és una artista multidisciplinària que fa escultures, fotografies i gravats, la seva passió és la pintura, i la seva principal font d’inspiració és la natura. Per a Waltraud Maczassek la creació de la seva obra és un procés constant de desenvolupament, semblant al de la maduració d’un vi. En el vi es transforma els fruits de la natura en una de les begudes més preuades, i en la seva obra es transforma la natura en art, a través de la seva percepció i talent. L’expressivitat dels seus paisatges interiors, així com les seves particulars tonalitats, mostren una obra contemporània d’una gran individualitat.

Maczassek va fer els seus estudis de Belles Arts i Pedagogia a Wiesbaden (Alemanya) i més tard els va continuar a la facultat de Belles Arts de Sant Jordi de Barcelona, i ha realitzat exposicions a Barcelona, Wiesbaden, Oslo, Ginebra, entre d’altres ciutats.

L’exposició es podrà visitar fins al 19 de juliol de 2015, en horari de l’Oficina de Turisme de Sant Joan de les Abadesses.

Dissabte 2 de maig - 18 h
Inauguració de Sonido del origen, de Waltraud Maczassek
Palau de l’Abadia - Espai Art l’Abadia


cartell Waltraud Maczassek