TwitterFacebookYoutubeRSS

La Fundació Emma ha signat un conveni amb l'Obra Social “la Caixa”, a través del qual es finança el 50% de la compra de vuit llits amb carro elevador. El cost total de l’adquisició és de prop de 12.000 €. La subvenció permetrà a la Fundació substituir vuit llits articulats amb carro elevador, que actualment només pugen i no baixen a menys de 60 cm, per llits articulats amb carro elevador tipus Alzheimer, que poden baixar arran de terra.

Aquesta actualització d'equipament té com a objectius principals millorar la qualitat de vida dels usuaris, incrementar la seguretat evitant possibles caigudes, eliminar la necessitat de contencions, millorar les condicions de treball del personal del centre, facilitar processos de cura i serveis proporcionats als usuaris, així com fomentar l'accessibilitat i l'autonomia en general, tant per als usuaris com per al personal del centre.

L’any 2020, Obra Social “la Caixa” ja va signar un altre conveni de col·laboració que va permetre la renovació de cinc llits, per aquest nou model especialitzat per a persones amb algun tipus de demència, i que permet evitar caigudes i facilita la tasca del personal assistencial.

La signatura es va fer dijous passat, i va comptar amb la presència d’Ivan Tibau, director de Banca d’Institucions de Girona de “la Caixa”; l’alcalde Ramon Roqué, president del patronat que regeix la fundació; Mònica Rebollo, directora de la Fundació Emma; Vanesa Pau, regidora de Salut, Serveis Socials i Igualtat, diversitat i feminisme; i Gemma Batlle, directora de banca d’institucions de CaixaBank a Girona.

Salut instal·la portes automàtiques a l’accés principal del Consultori Local

El Departament de Salut ha canviat les portes d’obertura manual per unes d’automàtiques a l’entrada del Consultori Local que, no només facilitarà l'accés a persones amb mobilitat reduïda, sinó que també serà d'ajuda per a pares i mares que porten cotxets de nadons, per a persones que porten la compra o per a qualsevol que pugui tenir dificultats per obrir una porta manualment. A més, aquesta porta redueix la necessitat de contacte físic amb superfícies compartides, com les manetes de les portes, augmentant les mesures de prevenció de malalties.

PORTA CONSULTORI