TwitterFacebookYoutubeRSS

Lorena García, soprano, i Belisanda Ruiz, a la guitarra barroca, actuaran el pròxim dissabte 15 de juliol, a les 12.15 h, a la Fundació Emma per a totes les persones que hi són ateses, gràcies al FeMAP Social. Les emocions de la veu de Lorena García, barrejades amb la textura i colors distintius de la guitarra de Ruiz, permeten repassar un conjunt de peces barroques, amb algun toc del repertori tradicional català.

El repertori serà el següent:

No piense menguilla
José Marín

El baxel está en la playa
Gabriel Bataille

Marionas
Diversos compositors

Niña como en tus mudanzas
José Marín

Zarabanda
Gaspar Sanz + improvisació

Rossinyol
Tradicional catalana

Canarios
Gaspar Sanz

Ay que me rio de amor
Juan Hidalgo

El FeMAP social és el programa social del Festival de Música Antiga dels Pirineus que apropa la música a les persones més vulnerables o amb dificultats per accedir a la cultura. D’aquesta manera volem garantir que tinguin l’oportunitat de gaudir dels concerts i de la música del Festival, mitjançant un conjunt de propostes socioeducatives i culturals, adaptades a les necessitats dels tres col·lectius principals amb els quals actuem: el de la gent gran, el de la salut mental i el de la diversitat funcional.

Cada estiu, el Festival de Música Antiga dels Pirineus (FeMAP) acosta la música als territoris pirinencs. Els municipis que hi participen acullen una cinquantena de concerts de grups i solistes reconeguts en l’àmbit de la música antiga. El festival tornarà a fer parada a Sant Joan de les Abadesses el dissabte 5 d'agost, a les 22 h, al Claustre del Monestir. Entrades a la venda aquí.

202307 accademiapiacere a mida gran