TwitterFacebookYoutubeRSS

La Biblioteca Municipal Josep Picola segueix participant i involucrant-se en les activitats, tradicions, i esdeveniments socials i culturals programant activitats coincidint amb dates assenyalades. Per aquest motiu, ha programat una sessió de contes de Nadal amb piano. Es tracta d’un espectacle amb música nadalenca en directe, que acompanya contes de diferents llocs i cultures del món, i que recullen valors com la solidaritat, la diversitat, la multiculturalitat i la perspectiva de gènere, sense perdre de vista l’humor i la improvisació. L’actor, animador, escriptor i guionista Xavi Demelo n’és el narrador, i el músic Marcel Arnal tocarà el piano. L’espectacle es farà el dimarts 4 de gener, a les 17:00 h, al Palau de l’Abadia.

 

Els infants ja poden recollir la carta a Ses Majestats a la biblioteca

D'altra banda, aquest desembre, aprofitant l’arribada de Nadal, la biblioteca ha fet el seu calendari d’advent al vestíbul. Està format per 24 punts de llibre, en cada un d’ells, dos clubs de lectura de les biblioteques de la demarcació de Girona recomanen una lectura. Es tracta d’una iniciativa del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona, a la qual s’ha adherit la Biblioteca Josep Picola.

Per últim, la biblioteca ja compta amb la carta als Reis Mags de les Biblioteques Públiques de Catalunya. Es tracta d’una iniciativa que intenta fomentar la lectura dedicant un espai de la carta perquè els infants puguin escriure la llista dels llibres o contes que els agradaria que els portessin Ses Majestats. Si els petits tenen dubtes, a la mateixa biblioteca poden recollir un exemplar de la Guia CLER d'Hivern 2021, editada pel Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona i en la que famílies i nens podreu trobar una quarantena de recomanacions per a lectors d'entre 1 i 16 anys. 

Agenda biblioteca

Divendres 8 de de març, 17:00 h
Contacontes dia de la dona

---
Dimecres 13 de de març, 17:00 h
Conta contes: La caputxeta forçuda a càrrec de Carme Brugarola

---
Dilluns 18 de de març, 17:00 h
Cloenda: Contacontes "La Caputxeta forçuda"

---
Divendres 22 de de març, 18:00 h
Club lectura d'adults "Orgull i perjudici"

---
Dijous 18 de d'abril, 17:00 h
Club lectura infantil

---
Divendres 19 de d'abril, 17:00 h
Club lectura infantil

---

Horari / Contacte

Dilluns i dijous
De 10.30 a 14 h
i de 15 h a 19 h.

Dimarts i dimecres i divendres
De 15 a 19 h.

Dissabtes
De 10 h a 13 h.

Diumenges
Tancat


Anna Belén Aviles
T: 972723019
biblioteca [@] santjoandelesabadesses.cat