TwitterFacebookYoutubeRSS

La Biblioteca Josep Picola ha programat una activitat familiar per commemorar el centenari del naixement del fotògraf Francesc Català-Roca. Es tracta d'un taller familiar titulat “Explicar amb fotografia”, el principal objectiu del qual és conèixer i familiaritzar-se amb el llenguatge fotogràfic gràcies a l'obra de Català-Roca. Durant el taller es visionarà una presentació amb fotografies seves que il·lustrin la diferència entre fotografiar persones, espais i objectes, de cara a construir un reportatge sobre l'entorn més immediat. Les persones inscrites faran imatges de l'entorn, objectes o persones al voltant del Palau de l'Abadia amb els seus mòbils (o càmeres) i se seleccionaran i es projectaran els resultats.

El taller està limitat a un màxim de 15 participants entre nens i adults acompanyants i les inscripcions es poden fer a la biblioteca a partir del dilluns 24 d'octubre. El dia del taller, els inscrits hauran de portar, com a mínim, un mòbil per grup-família participant. Poden portar càmera digital si ho prefereixen, però no s'ensenyarà a utilitzar-la. També es recomana portar carregador de l'aparell.

L'activitat es durà a terme al Palau de l'Abadia, té una durada prevista d'entre 90 i 120 minuts i compta amb el finançament de la Generalitat de Catalunya. El taller l'impartirà Neus Grifoll Draper, llicenciada en Belles Arts (UAB) i en Cinema i Audiovisuals (ESCAC) i professora de fotografia a l'Escola Elisava.

TALLER FOTOGRAFIA

Agenda biblioteca

Divendres 19 de Mai, 19:00 h
Supernit a les biblioteques

---
Diumenge 21 de Mai, 09:00 h
Sortida a Vic del Club Lectura

---
Divendres 26 de Mai, 18:00 h
Presentació del llibre "Eras pasadas"

---
Dissabte 27 de Mai, 10:30 h
Matinal de jocs de taula

---
Dissabte 10 de de juny, 11:30 h
Club lectura Infantil "Rovelló"

---
Divendres 16 de de juny, 17:00 h
Entrega del kit “Guanyem un estiu lector”

---

Horari / Contacte

Dilluns i dijous
De 10.30 a 14 h
i de 15 h a 19 h.

Dimarts i dimecres i divendres
De 15 a 19 h.

Dissabtes
De 10 h a 13 h.

Diumenges
Tancat


Anna Belén Aviles
T: 972723019
biblioteca [@] santjoandelesabadesses.cat