TwitterFacebookYoutubeRSS

Aquest mes, el club de lectura de la Biblioteca Josep Picola continua amb la seva proposta de redescobrir clàssics de la literatura catalana. Després de "Mirall trencat" fa tres anys, ara us convidem a explorar "Laura a la ciutat dels sants", una obra de Miquel Llor escrita a la dècada de 1930. A més de la sessió que es farà divendres 5, el diumenge 21 de maig s'organitzarà un autobús per anar fins a Vic, on hi haurà una visita guiada i veurem el Museu Episcopal de Vic.

Laura a la ciutat dels sants es troba entre el realisme del segle XIX i la novel·la psicològica del primer terç del segle XX. Narra el viatge iniciàtic de Laura, una dona de Barcelona que es casa amb Tomàs, un propietari rural de Comarquinal, ciutat inspirada en Vic. Una vegada establerta a la casa pairal, Laura comença a sentir-se oprimida tant per la densa boira com per la mentalitat tancada i el menyspreu dels seus nous coneguts.

La sessió de debat del llibre tindrà lloc el divendres 5 de maig a les 18:00 h i comptarà amb la presència de Carme Rubio, mestre de mestres a la Universitat de Vic. La mateixa Carme Rubio serà qui ens acompanyarà pels espais de la novel·la, el diumenge 21 de maig.

Per a més informació us podeu dirigir a la biblioteca.

Agenda biblioteca

Divendres 22 de de març, 18:00 h
Club lectura d'adults "Orgull i perjudici"

---
Dijous 18 de d'abril, 17:00 h
Club lectura infantil

---
Divendres 19 de d'abril, 17:00 h
Club lectura infantil

---
Divendres 19 de d'abril, 18:30 h
Presentació "Les veus de la residència"

---
Divendres 3 de Mai, 18:00 h
Club de lectura d’adults “Jonhy va agafar el seu fusell”

---

Horari / Contacte

Dilluns i dijous
De 10.30 a 14 h
i de 15 h a 19 h.

Dimarts i dimecres i divendres
De 15 a 19 h.

Dissabtes
De 10 h a 13 h.

Diumenges
Tancat


Anna Belén Aviles
T: 972723019
biblioteca [@] santjoandelesabadesses.cat